FOTO/ Slavna manekenka razljutila domaćine

Naomi Campbell uzela 250.000 dolara za par sati u Beogradu, pa ismijala Srbiju na društvenim mrežama

Showbizz24.09.17, 12:17h

Naomi Campbell uzela 250.000 dolara za par sati u Beogradu, pa ismijala Srbiju na društvenim mrežama
Naomi Campbell se, po svemu sudeći, nije dolazilo u Beograd, te je svoj let pomjerala više puta u toku jučerašnjeg dana, iako je prvobitno trebalo da stigne u jutarnjim satima

Slavna manekenka zaradila je 250.000 dolara pojavivši se na zabavi u Beogradu koju je organizovala jedna kompanija za japansko iscrtavanje obrva, te uručila nagradu i vrlo brzo napustila mjesto dešavanja.

 

Naomi Campbell se, po svemu sudeći, nije dolazilo u Beograd, te je svoj let pomjerala više puta u toku jučerašnjeg dana, iako je prvobitno trebalo da stigne u jutarnjim satima.

 

Kada se, nakon nekoliko propuštenih letova, konačno odlučila da krene za srpsku prijestonicu, riješila je da sa svojim pratiocima podijeli da ide "negdje".

 

"Žurim negdje, vraćam se brzo", napisala je ona ispod fotke, a čini se da joj put i velika zarada nisu bili toliko važni.

 

naomi-campbell

 

Podsjetimo, Naomi je trebalo da odradi i fotografisanje za jedan američki brend, a da li je do toga došlo nije poznato. Nakon svega nekoliko sati u Beogradu, fanove je obavijestila da odlazi iz Srbije, te nije prenoćila u Beogradu, iako je to bilo najavljeno.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook