Policija imala pune ruke posla

Četiri osobe uhapšene zbog droge u Sarajevu

Hronika24.09.17, 11:07h

Četiri osobe uhapšene zbog droge u Sarajevu
Istog dana, službenici iste PU su u 2:50 sati lišili slobode B.T. rođenog 1990. godine iz Sarajeva zbog počinjenja istog krivičnog djela

 

Službenici MUP-a KS su sinoć uhapsili četiri osobe zbog posjedovanja i omogućivanja uživanja opojnih droga, javlja N1.

 

Kako se navodi u izvještaju, službenici Prve PU - PS Stari grad su jednu osobu inicijala Đ.M. uhapsili u 01:15 sati zbog postojanja sumnje da je počinio krivično djelo posjedovanja i omogućivanja uživanja opojnih droga.

 

Đ.M. je rođen 1974. godine u Sarajevu i predat je u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode.

 

Istog dana, službenici iste PU su u 2:50 sati lišili slobode B.T. rođenog 1990. godine iz Sarajeva zbog počinjenja istog krivičnog djela.

 

Pripadnici MUP-a KS iz Druge PU-PS Centar su u 19:40 sati uhapsili K.E. rođenog 1993. godine iz Sarajeva zbog istog krivičnog djela, a radi se na dokumentovanju istog.

 

Službenici Četvrte PU-PS Novi grad su u 20:15 sati lišili slobode M.A. rođenog 1998. godine iz Sarajeva, a uhapšeni je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook