VIDEO/ Na sudu prikazana 'opscena i odvratna' snimka

Čekali u redu za pizzu, a onda se odlučili poseksati pred pultom: 'Uzbuđuje me seks na javnim mjestima...'

DEPO PLUS24.09.17, 10:43h

Čekali u redu za pizzu, a onda se odlučili poseksati pred pultom: 'Uzbuđuje me seks na javnim mjestima...'
Na videu se vidi kako par naručuje hranu, a onda se Hirst spušta na koljena i pruža Smithu oralno zadovoljstvo. Potom djevojka ustaje i staje uz pult kraj blagajne dok se ni na metar od njih vidi zaposlenik, a on se straga prislanja na nju

 

Mladi par koji se poseksao u pizzeriji Domino's u engleskom Scarboroughu mogli bi završiti u zatvoru nakon što je na sudu prikazana 'opscena i odvratna' snimka.

 

Naime, nadzorne kamere u pizzeriji zabilježile su Danielle Hirst (29) i Craiga Smitha (31) kako se seksaju kraj pulta dok su čekali na pizzu.

 

Hirst je sjedila u stražnjem dijelu sudnice, a dok se 18-minutna snimka prikazivala rukama je prekrila oči od srama.

 

Na videu se vidi kako par naručuje hranu, a onda se Hirst spušta na koljena i pruža Smithu oralno zadovoljstvo. Potom djevojka ustaje i staje uz pult kraj blagajne dok se ni na metar od njih vidi zaposlenik, a on se straga prislanja na nju.

 

Hirst je priznala krivicu, a Smith koji je trenutku suđenja bio u zatvoru zbog tučnjave ispred noćnog kluba koja se dogodila u novembru 2015., osuđen je u odsutnosti.

 

Hirst je svoje ponašanje pred sudom opisala kao 'odvratno' i kazala kako ju je sram.

 

Policija je postala svjesna snimke tek nakon što je dospjela u medije, a nakon što ju je jedan zaposlenik Domino'sa objavio na Twitteru.

 

Par iz Bridlingtona proveo je vikend slaveći Smithov rođendan, a onda su se,  25. februara 2016., pijani ukrcali na vlak za Scarborough.

 

Nakon što je snimka objavljena na internetu Hirst je priznala kako je vrlo otvorena prema seksu na javnim mjestima i kako ju uzbuđuje to što bi mogla biti uhvaćena.

 

- No nisam nikad mislila da će me uhvatiti na ovakav način i da će snimka završiti po čitavom internetu - kazala je.

 

Presuda će biti izrečena 17. oktobra.

 

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook