VIDEO/ Baš ga je zbunila

Bosanka ušla u prodavnicu i na najapsurdniju foru od prodavca uzela 50 eura: Kamere su snimile njenu tehniku

Hronika24.09.17, 09:55h

Bosanka ušla u prodavnicu i na najapsurdniju foru od prodavca uzela 50 eura: Kamere su snimile njenu tehniku
U komentarima koji su se pojavili u okviru ovog video snimka, stoji da joj ovo nije prvi put, kao i da je ranije "operisala" po radnjama na sličan način

 

Sigurnosne kamere u jednoj radnji u Kotor Varoši u BiH uhvatile su momenat krađe jedne mušterije, koja je iskoristila nepažnju radnika i uzela 50 eura. Ona je, kako su zabilježile kamere, ušla u radnju, kupila čokoladicu, a onda je iz novčanika izvadila veliku novčanicu držeći je ispred očiju radnika, dok je iz novčanika vadila sitan novac, kojim bi platila.

 

Radnika je to očigledno zbunilo, na snimku se vidi da je krenuo da joj vraća krupan novac, a ona kada je primijetila da se momak toliko zbunio, da više i ne zna ko kome treba da plati, iskoristila je priliku i 50 eura nonšalantno stavila u novčanik.

 

U komentarima koji su se pojavili u okviru ovog video snimka, stoji da joj ovo nije prvi put, kao i da je ranije "operisala" po radnjama na sličan način.

 

Također, mnogi ljudi ne osuđuju nju, navodeći da nije lopov osoba koja je iskoristila nesnalažljivost i zbunjenost radnika, već krive njega koji ne vodi računa o novcu u kasi.

 

Pogledajte video:

 

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook