Zbog ucjene svećenika, Saška Kovačević završila iza rešetaka

Fatalna crnka bila najmlađi privrednik u RS, smiješila joj se politička karijera: Nosili su transparente s njenim likom...

Hronika23.09.17, 09:09h

Fatalna crnka bila najmlađi privrednik u RS, smiješila joj se politička karijera: Nosili su transparente s njenim likom...
Ona je u to vrijeme nosila i titulu najmlađeg privrednika u Srpskoj, ali i osvajača sportskih medalja. Kovačević je tada bila brucoš kriminalistike u Banjaluci, direktor Doma za starije osobe u Modriči i osnivač fondacije „Majka i dete“, koja je svako novorođenče darovala sa 100 KM

 

Saški Kovačević iz Modriče smiješila se politička karijera, ali ju je put odveo iza rešetaka.

 

Za nju se, kao za djevojku koja obećava, prvi put čulo 2014, kada je bila najmlađi kandidat za poslaničko mjesto u Narodnoj skupštini RS.

 

Kao član DNS, stranke koja se godinama nalazi u vladajućoj koaliciji, bila je "viđena" u skupštinskim klupama iako je imala svega 19 godina.

 

saska-kovacevic-dns

 

Ona je u to vrijeme nosila i titulu najmlađeg privrednika u Srpskoj, ali i osvajača sportskih medalja.

 

Kovačević je tada bila brucoš kriminalistike u Banjaluci, direktor Doma za starije osobe u Modriči i osnivač fondacije „Majka i dete“, koja je svako novorođenče darovala sa 100 KM.

 

- Svjetski i evropski sam prvak u karateu i nosilac crnog pojasa drugi dan, ali i član ženskog fudbalskog kluba. U DNS-u sam više od dvije godine i moji dosadašnji uspjesi su doprinijeli da se kandidujem za poslanika, jer mogu mnogo toga da uradim za mlade i sport, ali i na poboljšanju obrazovnog sistema, većeg dostojanstva penzionera, za kulturu – govorila je tada.

 

Na izborima, kako opštim (242 glasa), tako i lokalnim 2016. godine (111 glasova), nije se proslavila.

 

Možda razočarana što iz dva pokušaja nije uspjela u naumu, došla je na ideju koja se nije najbolje po nju završila.

 

Kako smo ranije pisali, dugo je obigravala oko katoličkog sveštenika I.K. i izjavljivala mu ljubav, sve dok božji poslanik nije poklekao pred čarima lijepe djevojke.

 

Sve se odvijalo kao u Šekspirovim dramama; Saška mu je podmetnula drugu djevojku, sve to snimila i počela da ga ucjenjuje.

 

Izvukla je od sveštenika 250.000 KM, nakon čega je, zajedno sa svojim momkom, završila sa lisicama na rukama.

 

Ko je Saška Kovačević, pročitajte OVDJE.

 

A šta je pričala i kako je izgledala prije nego je otkrila svećenika, šminku i seksi krpice - pogledajte OVDJE.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook