Skupocjeni poklon

Muž je 'pripazio': Najbogatija Srpkinja za godišnjicu braka dobila otok u Hrvatskoj

Showbizz20.09.17, 12:56h

Muž je 'pripazio': Najbogatija Srpkinja za godišnjicu braka dobila otok u Hrvatskoj
Bivša srpska manekenka, navikla na poklone poput jahte, umjetničkih djela, skupih automobila, ovoga puta dobila je komadić raja - otok u Jadranskom moru

 

Ruski milijarder Andrej Meljničenko, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, odlučio je svojoj supruzi Sandri u povodu njihove 12. godišnjice braka darovati još jedan skupocjeni poklon, pišu srpski mediji.

 

Lijepa Sandra, bivša srpska manekenka, navikla na poklone poput jahte, umjetničkih djela, skupih automobila, ovoga puta dobila je komadić raja - otok u Jadranskom moru.

 

Bogata Srpkinja poznata je kao jedna od najboljih prijateljica Nine Badrić, a bračni par Meljničenko često plovi vodama Jadrana na svojoj luksuznoj jahti "A".


Tačna lokacija niti ime otoka zasad nije poznato, a špekulira se da bi moglo biti u blizini Hvara gdje hrvatska pjevačica, Sandrina prijateljica, ima kuću - u Jelsi.

 

andrej-i-sandra-meljnicenko

 
Nina je s Aleksandrom i Andrejem provela i zadnje sunčane dane, na njihovoj jahti. Naime, početkom mjeseca posjetili su Ibizu, gdje su upriličili intimnu proslavu godišnjice braka.


Unatoč činjenici da Meljničenkovi plijene pažnju medija, vole svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti.

 

Andrej i Aleksandra vjenčali su se 2005. godine, te imaju petogodišnju kći Taru i šestomjesečnog sina Adriana. Curicu su prvi put pokazali tek nedavno na Sedmici visoke mode u Parizu, dok su ime sina otkrili pet mjeseci nakon njegova rođenja.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook