SJEĆATE LI SE LIJEPIH 'KAUBOJKI IZ SREBRENICE'

Pojačanje u bh. ljevici: Sestre Ćamka, Fatima i Kadira Bektić nove članice SDP-a

Front13.09.17, 20:12h

Pojačanje u bh. ljevici: Sestre Ćamka, Fatima i Kadira Bektić nove članice SDP-a
Sestre Bektić iz Srebrenice ovdašnjoj javnosti postale su poznate prije godinu dana, kada je priča o njima i nesputanoj ljubavi prema konjima, jahanju i netaknutim srebreničkim krajolicima prvi put dospjela u medije

 

 


Ćamka, Fatima i Kadira Bektić prepoznale su kvalitete Socijaldemokratske partije BiH vezane za odnos prema mladim ljudima, te su upravo zbog toga danas, u prostorijama Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, potpisale pristupnice i postale članovi naše Partije, saopšteno je iz SDP-a BiH.


Sestre Bektić iz Srebrenice ovdašnjoj javnosti postale su poznate prije godinu dana, kada je priča o njima i nesputanoj ljubavi prema konjima, jahanju i netaknutim srebreničkim krajolicima prvi put dospjela u medije, ne samo u BiH već i u regionu.   


Inače, porodica Bektić se među prvima vratila ovaj bosanski gradić, sa željom da u njemu žive i grade vlastitu budućnost. Kako kažu tri sestre, ulazak u politiku bit će njihov doprinos na tom putu.


- Drago mi je što smo se moje sestre i ja učlanile u SDP BiH. Želimo pokazati da je moguće ostati u ovoj zemlji, zalagati se za suživot i učiniti je što boljim mjestom za sve nas, istaknula je tom prilikom Ćamila Bektić.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook