otkačeni muzičar otkriva

Laka: Ja bih ponovio Eurosong, ali sestra kaže da ne bi, pa eto možda ja odem sam kao Laka Madafaka

Showbizz13.09.17, 12:44h

Laka: Ja bih ponovio Eurosong, ali sestra kaže da ne bi, pa eto možda ja odem sam kao Laka Madafaka
Ne znam ništa o diskografiji od kako je internet glavni izvor muzike u svijetu, naši fanovi nas prate i znaju sve nove pjesme, a u medijima nas ima uvijek kad izbacimo nešto novo, a upravo ide nova pjesma i spot- kaže Laka


Elvir Laković Laka vraća se u Zagreb, gdje će 30. rujna u klubu Sax! održati koncert- piše hrvatski portal Ravno do dna.

 

S poznatim sarajevskim glazbenikom protresli teme diskografije i interneta, zatim koji su njegovi recepti za probavne smetnje naroda i narodnosti, kao što je Eurosong, na kojem je prije devet godina dospio na 10. mjesto pjesmom 'Pokušaj', bio neizostavna tema.


Ne znam kakva je bila situacija na domaćem terenu, ali u Hrvatskoj nakon objavljivanja albuma „Stvorenje“ kao da si propao u zemlju. Od gostovanja u KSET-u prošle godine i posebice ovo ljeto nakon nastupa na Ferragosto Jamu i Summer Love Festu, te skorašnjeg koncerta u Saxu čini se da si opet u formi. No što se događalo tih 5-6 godina nakon „Stvorenja“? Zar je moguće da su hrvatski promotori zaboravili na tebe?

 

Laka: Pa svirali smo cijelo vrijeme pogotovo kad sam našao novi bend iz Makarske, radili smo nove pjesme imali smo pet novih singlova i jošdva spremna, a u pripremi je novi spot. Sad sa novim bendom smo u najboljoj formi do sada. Ne znam za promotore, ali nismo imali menadžera u Hrvatskoj, jedini menadžer je sestra Lela.

 

Čini se da si svu pažnju usmjerio na singlove i video spotove. Jesi li izašao iz diskografije i koje je tvoje mišljenje o diskografiji danas?

 

Laka: Ne znam ništa o diskografiji od kako je internet glavni izvor muzike u svijetu, naši fanovi nas prate i znaju sve nove pjesme, a u medijima nas ima uvijek kad izbacimo nešto novo, a upravo ide nova pjesma i spot.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook