ZAŠTO SE ZAUVIJEK VRATILA U BIHAĆ

Dok se bori sa karcinomom, još jedan emotivni šok za Donnu Ares: Ona i Džavid uvijek će se voljeti, ali...

Showbizz10.09.17, 10:46h

Dok se bori sa karcinomom, još jedan emotivni šok za Donnu Ares: Ona i Džavid uvijek će se voljeti, ali...
Donna je, po priči njene prijateljice, zauvijek spakovala kofere i donijela ih u svoj rodni grad. Ne planira se vratiti u Dansku

 

 


Azra Kolaković - Donna Ares već dugo vodi veliku borbu sa opakom bolešću. I taman kada je navikla da kao pobjednik izlazi iz velikih problema koji su je zadesili, uslijedio je još jedan emotivni šok.


Pjevačica je prije nekoliko dana na Instagramu objavila da je stavila tačku na svoj emotivni odnos sa suprugom, kompozitorom, Džavidom Ljubovcijem.


- Gotovo je i nije mi žao! Gdje nema povjerenja, tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej hej... Zbogom, zauvijek - napisala je u emotivnoj poruci poznata pjevačica koja je na zajedničkoj slici prekrižila nevjenčanog supruga Džavida.


I danima nakon tog statusa bruji javnost o njenom razlazu sa Džavidom. Novinari, kolege, prijatelji, fanovi... pokušavali su kontaktirati pjevačicu. I sve se završilo na pokušaju. Ni ona, ni Džavid, danima se nikome ne javljaju na telefon. Pa čak ni nekim prijateljima iz Sarajeva s kojima su do jučer često pili kafu, redovno se čuli..., piše Express.


Ne javljaju se ni na jedan telefon, a neki od njih, koje su donedavno koristili, danima su isključeni.


I oni koji ih dobro poznaju nemaju konkretnijih informacija. Ipak, jedna Donnina i Džavidova zajednička prijateljica za magazin Express je, uz molbu da se ne otkriva njen identitet, kazala da u njihovoj vezi već izvijesno vrijeme vlada kriza! 


Sve je počelo još dok su bili u Danskoj gdje je pjevačica planirala ostati živjeti, a dodatno se iskomplikovalo kada su se vratili u Bihać.


Donna je, po priči njene prijateljice, zauvijek spakovala kofere i donijela ih u svoj rodni grad. Ne planira se vratiti u Dansku.


-To joj ne dozvoljava zdravlje s obzirom na to da se ne osjeća baš najbolje. Ona je lavica, opet će iz svega izaći kao pobjednik, ali je sada u vrlo teškom stanju – priča njena prijateljica.


Ne otkriva detalje, ali spominje kako je Donna razočarana Džavidovim ponašanjem.


- Jako ju je povrijedio nekim postupcima. Možda su u svemu, jer su oboje zajedno puno toga preživjeli, još nervozniji pa je trebalo samo malo da sve pukne – nastavlja ona.


Odlučila mu je reći „zbogom“, bar po onome što je objavila na Instagramu.


- Oni će uvijek biti par koji će se voljeti i sigurna sam da će se situacija brzo smiriti i da će biti ponovo skupa – optimistična je njihova prijateljica.


Donni se, navodno, u posljednje vrijeme zdravstveno stanje dodatno zakompliciralo. Još se ne zna hoće li moći nastaviti primati kemoterapije i kako će se sve razvijati. S druge strane, dok Donna na društvenim mrežama okončava svoju višegodišnju vezu sa Džavidom, on se uveliko vratio starom poslu – poslu producenta.


Ponovo je počeo sarađivati sa „Grandom“ i neki bi od mladih pjevača koji su u „jatu“ Saše Popovića trebali objaviti neke Džavidove pjesme, piše Express

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook