TEŠKA TREĆA TRUDNOĆA

Kate Middleton je jako loše: Vojvotkinja stalno povraća, ne može ni sina otpratiti do škole

Lifestyle07.09.17, 12:21h

Kate Middleton je jako loše: Vojvotkinja stalno povraća, ne može ni sina otpratiti do škole
Kako je objavljeno, Kate ima trudničku hiperemezu, čiji su simptomi jako povraćanje koje dovodi do dehidracije i ketoze, kao i do gubitka težine

 

Nakon vijesti da Kate Middletone očekuje treću bebu, iz Kensingtonske palate stigla je i informacija da se vojvotkinja osjeća jako loše zbog treće trudnoće.


Naime, kako je objavljeno, Kate ima trudničku hiperemezu, čiji su simptomi jako povraćanje koje dovodi do dehidracije i ketoze, kao i do gubitka težine, te s eneće moći pojavljivati na nekim važnim društvenim događajima.


Kako se navodi iz Kensingtonske palate, vojvotkinja je teško podnijela i prve dvije trudnoće te se sada, na početku treće, ponovno treba posvetiti isključivo sebi i svojoj bebi.


A koliko joj je zaista loše, govori i činjenica da ne može stajati na nogama te da nije imala snage ispratiti četverogodišnjeg Georgea na prvi dan škole.


Princeza se radovala prvom danu Georgeove škole te joj je teško palo  što nije uz Georgea na tako važan dan. Nažalost, nije mogla riskirati svoje zdravlje u ovom osjetljivom periodu, piše The Sun.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook