Ko najbolje imitira Ćiru Blaževića u regionu

Nedim Malkočević bolji od Tarika Filipovića, uvjerite se sami!

Mediji06.09.17, 20:12h

 Nedim Malkočević bolji od Tarika Filipovića, uvjerite se sami!
Nedim Malkočević, mladi i talentirani glumaci iz Tuzle, po mnogima izvrsno, čak puno efektnije nego Tarik Filipović u monodrami "Ćiro", najbolje imitira čuvenog fudbaskog trenera Miroslava Ćiru Blaževića. Da li je to tako, pogledajte u novom klipu iz domaće igrane TV/web serije "Trip: Ta sjajna putovanja" koju možete eksluzivno gledati na DEPO Portalu/DEPO TV

 

Nedim Malkočević u seriji iz DEPO produkcije "TRIP: Ta sjajna putovanja"  igra pjevača narodne muzike ali u ima duplu ulogu - igra harmonikaša Mikija ali i imitira čuvenog Ćiru. Pogledajte kako to izgeda.

 

 

 
Priča epizode: Miki je pjevač narodne muzike koji ponekad zabavlja trenera i nogometaše jednog kluba u hotelu. U jednoj takvoj situaciji u hotelu nepoznata ljepotica krene da ga zavodi i Miki pristaje. Dolazi i druga, pa Miki misli da je to cijena slave. Posrijedi je nesporazum u kojem jedino profitira Miki. Ali život ide dalje.

 
Igraju: Nedim Malkočević, Anica Kovačević, Nenad Tomić, Jasmina Gutošić.


Pogledajte još neke, vrlo provokativne video klipove iz ove TV/web serije na DEPO TV.

 

Ovaj TV serijal nastaje u produkciji DEPO-a I BHRT-.a, dok su generalni sponzori Ekoline Kovan Gračanica i Vitalis sokovi Tuzla.

 
(DEPO Portal/ak)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook