izazvala veliko zanimanje javnosti

Bh. politička scena dobiva novu stranku: Ibrahim Hadžibajrić otkrio ciljeve i članove

Front05.09.17, 11:18h

Bh. politička scena dobiva novu stranku: Ibrahim Hadžibajrić otkrio ciljeve i članove
Bosanskohercegovačka politička scena uskoro bi, dakle, trebala postati bogatija za novu stranku, a jedan od njenih lidera bi, prema najavama, trebao biti načelnik sarajevske općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić

 

Načelnik sarajevske općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić gostujući u emisiji Novi dan N1 televizije, komentarisao je najavljeno osnivanje nove stranke, a otkrio je ko će biti članovi nove političke opcije.

 

Bosanskohercegovačka politička scena uskoro bi, dakle, trebala postati bogatija za novu stranku, a jedan od njenih lidera bi, prema najavama, trebao biti načelnik sarajevske općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić.

 

Prema njegovom mišljenju, kampanja u BiH nikada ne prestaje, već je počela i za naredne izbore. A na terenu se jako malo radi...

 

''Nemojte me pogrešno shvatiti, ali predizborna kampanja je krenula čim su se završili lokalni izbori. Od 2015. godine imate situaciju kakvu imate, stalno smo u kampanji. Nismo nikad ni izašli iz nje. Stalno se loptica prebacuje, a u životu i na terenu se ništa nije uradilo. To se vidi golim očima mada nas ubjeđuju u neke stvari'', ispričao je on.

 

Ostatak razgovora čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook