FOTO/ GORE MEDIJI U SUSJEDSTVU

Poznati hrvatski roker oženio 28 godina mlađu Beograđanku: Na gala svadbi Tereza Kesovija, Bebek sa suprugom...

Showbizz04.09.17, 19:56h

Poznati hrvatski roker oženio 28 godina mlađu Beograđanku: Na gala svadbi Tereza Kesovija, Bebek sa suprugom...
Muzičar se prije 13 godina razveo od supruge s kojom ima dvoje djece - sina Marka i kći Lanu, a s mladom Beograđankom je u vezi šest godina.

 

Mediji u Hrvatskoj od juče su zatrpani fotografijama sa gala svadbe poznatog rokera, frontmena grupe Teška industrija Ivice Propadala (67), koji je u subotu veče izmijenio bračne zavjete sa svojom dugogodišnjom djevojkom, 28 godina mlađom Draganom Todorović (39) iz Beograda.

 

Svadbeni tulum za prijatelje i kolege organizovan je u svečanoj dvorani muzeja Mimara.

 

ivica-propadalo-svadba-2


Među gostima je jedna od glavnih zvanica bila Tereza Kesovija, koja je mladencima i zapjevala, a inače je bliska Propadalova prijateljica. Osim nje na tulumu su bili Željko Bebek sa suprugom, Gabi Novak, Đelo Hadžiselimović, Zana Marjanović i Emir Kapetanović, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Miroslav Lilić, Marija Nemčić, Pavle Kalinić, Dragi i Žika  Jelić (Yu-grupa), Miroslav Rus i mnogi drugi, a kako je izgledalo svadbeno slavlje pogledajte u fotogaleriji 24sata.hr.

 

Uz Terezu koja je pjesmom uvela mladence u dvoranu Mimare, mladencima su pjevali i neponovljiva  Gaby Novak i " Vino i gitare ", Matija Dedić, Paola i Đelo Jr. Jusić, Ana Babić, Luka Nižetić, "Aerodrom", "Sinovi ravnice", a zasvirala je svakako i Teška Industrija.


Inače, muzičar se prije 13 godina razveo od supruge s kojom ima dvoje djece - sina Marka i kći Lanu, a s mladom Beograđankom je u vezi šest godina.


- Čovjek kad se zaljubi, želi da je neko uz njega što više, rekao je jednom prilikom Ivica Propadalo o svojoj izabranici.

 

ivica-propadalo-svadba-3
ivica-propadalo-svadba-7
ivica-propadalo-svadba-5
ivica-propadalo-svadba-8

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook