sonja sve opisala u prijavi

Aca Lukas završio u zatvoru: Saslušan u policiji pa pritvoren zbog napada na bivšu suprugu

Showbizz03.09.17, 16:44h

Aca Lukas završio u zatvoru: Saslušan u policiji pa pritvoren zbog napada na bivšu suprugu
I dok jedni tvrde da je je Lukas priveden nakon prijave koju je podnijela njegova bivša supruga, drugi navode da je pjevač samovoljno otišao u PU Novi Beograd, kako bi dao izjavu o čitavom slučaju

 

 


Pjevač Aca Lukas koji je osumnjičen da je pretukao svoju bivšu suprugu Sonju Vuksanović, danas je saslušan, javljaju mediji u Srbiji.


Naime, kako su nakon ovog incidenta pisali mediji, pjevač je odmah otputovao iz Srbije, pošto je imao zakazan koncert u Cirihu.


Danas je, po povratku u Beograd, pjevač saslušan u policiji. I dok jedni tvrde da je je Lukas priveden nakon prijave koju je podnijela njegova bivša supruga, drugi navode da je pjevač samovoljno otišao u PU Novi Beograd, kako bi dao izjavu o čitavom slučaju.
 

Kako god, nakon saslušanja Lukasu je određen pritvor do 48 sati.
 

Podsjećamo, u prijavi koju je Sonja Vuksanović podnijela policiji nakon napada navodi se da ju je Lukas dva puta ošamario, a potom udario nogom.


Sonja je u prijavi napisala i da joj je bivši suprug upao u kuću, te počeo da lomi stvari, a potom je počeo da je udara. Od siline udaraca joj je pozlilo i završila je u bolnici. 


Prema pisanju medija u Srbiji, Lukas je iste noći otputovao iz Srbije... 


Inače, najnoviji incident nastavak je starih problema između bivšeg bračnog para, i ranije poznatog po tučama i javnim svađama, ali su i Sonja i Aca sve do nedavno najavljivali pomirenje.    

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook