Upucan u Tomislavgradu

Mamić nakon napada: Izbjegao sam smrt!

Hronika22.08.17, 15:52h

Mamić nakon napada: Izbjegao sam smrt!
U potrazi za počiniteljem ili više njih na terenu oko Zidina gdje Mamić ima kuću, angažirane su velike policijske snage

 

Zdravko Mamić, koji je ranjem vatrenim oružjem danas u Tomislavgradu, u izjavi za Fenu kratko je kazao kako je izbjegao pogibelj i kako je sve u redu, a o mogućem počinitelju i okolnostima nije želio razgovarati.

 

 Inače, u mjestu Zidine pored Tomislavgrad danas u prijepodnevnim satima iz vatrenog oružja od nepoznate osobe ili više njih pucano je na savjetnika GNK Dinama sportskog djelatnika Zdravka Mamića iz Zagreba.

 

 Mamić je tom prilikom ranjen u predio donjeg ekstremiteta te je s privatnim vozilom  dovezen do pola puta nakon čega ga je preuzelo vozilo Hitne pomoći Doma zdravlja Tomislavgrad, koji su ga dovezli i medicinski opservirali u svojim prostorijama.

 

 Zdravko Mamić je ranjen vatrenim oružjem u predjelu desne natkoljenice, nije životno ugrožen te je nakon kirurške obrade na vlastitu odgovornost pušten kući, kazao je u izjavi za Fenu ravnatelj Doma zdravlja Tomislavgrad Ivan Bagarić.

 

U potrazi za počiniteljem ili više njih na terenu oko Zidina gdje Mamić ima kuću, angažirane su velike policijske snage.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook