FOTO/ Tvrdi da muškarci ne mogu prestati gledati u njene grudi

Majka dvoje djece troši hiljade funti na operacije: 'Bit ću hodajuća lutka za seks'

DEPO PLUS21.08.17, 20:02h

Majka dvoje djece troši hiljade funti na operacije: 'Bit ću hodajuća lutka za seks'
Cindy Moore obožava svoj umjetan izgled i pažnju gdje god se pojavi. Operisala je grudi i usne, koje 'puni' triput mjesečno. Čak je i za svoje registarske tablice naručila slova koja čine riječ 'doll', u prijevodu lutka

 

Potrošila je hiljade i hiljade funti na svoj plastični izgled, no i dalje nije u potpunosti zadovoljna. Cindy Moore (31) iz Salforda, grada u okolici Manchestera, ustrajna je u svom naumu da postane živa lutka za seks. Tvrdi da muškarci ne mogu prestati gledati u njene grudi i da joj je to najveća motivacija za nastavak "uljepšavanja".

 

- Izbjegavam izlaske u noćne klubove jer dobivam previše pogleda i zvižduka. Pažnja muškaraca mi godi, no ponekad zaborave da sam osoba, a ne doslovno seks lutka, kaže Cindy, koja se planira podvrgnuti još jednoj operaciji grudi i trbuha.

 

Botox joj, kaže, ne treba, jer je zadovoljna svojom kožom. No, ima još jedan cilj - smršati.

 

Na svom izgledu radi od 19. godine. Grudi je platila 7000 funti, a usnice "pumpa" triput mjesečno, što stoji 250 funti po tretmanu. Nakon prekida sa zaručnikom, odlučila je poraditi na sebi.

 

cindy-moore-2

 

- Nakon što sam prekinula sa svojim nesuđenim suprugom, pogledala sam se u ogledalo i rekla samoj sebi: Ovo mora otići. Počela sam svakodnevno trenirati, što se na kraju i isplatilo, samouvjerena je Cindy.

 

Njeno dvoje djece, sin i kći, podržavaju mamin način života, a i ostatak porodice stoji iza nje. Dosad je, prema vlastitom priznanju, potrošila 10 hiljada funti na plastične operacije, a čak je i za svoje registarske tablice naručila slova koja tvore riječ 'doll', u prijevodu lutka.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook