Žestoka svađa na estradi

Selma Bajrami ogovarala kolegu, a onda je on nazvao, počeo urlati i prijetiti

Zabava19.08.17, 15:14h

Selma Bajrami ogovarala kolegu, a onda je on nazvao, počeo urlati i prijetiti
Da su mu kazali ono što je uistinu Selma pričala, sigurno je da je ne bi nazvao, a kamoli da bi se posvađali

 

Već nekoliko mjeseci između naše najpopularnije folk pjevačice Selme Bajrami i pjevača iz Srbije, njenog kolege Nedeljka Bajića Baje, traje netrpeljivost.

 

Navodno, do njega su došle priče kako ga je Selma ogovarala vlasniku jednog restorana. Zapravo, priča izvor Expressa, nije to bilo nikakvo zlonamjerno ogovaranje već je ona, kada su je pitali da li bi s njim išla na turneju, kazala da ranije nije imala baš lijepih iskustava odnosno da su imali nekih nesuglasica ali da su i poslije njih ostali u korektnim odnosima.

 

nedeljko-bajic

 

A, kako to na estradi obično biva pa se od obične priče napravi prava drama, tako su i Baji plasirali totalno drugačiju priču. Da su mu, nastavlja izvor „Expressa“, kazali ono što je uistinu Selma pričala sigurno je da je ne bi nazvao, a kamoli da bi se posvađali.

 

Baja je, kako se priča, nazvao Selmu i počeo urlati na nju. Psovao joj je, verbalno prijetio ali mu nije dozvolila da svoj bijes iskaljuje na njoj jer je u tom slučaju – ni kriva ni dužna. Navodno mu je tada prekinula vezu i poslije nekoliko njegovih poruka blokirala ga kako na društvenim mrežama tako i na svim telefonskim brojevima s kojih se javljao.

 

Na nekoliko brojeva koje je, navodno, koristio Baja novinari Expressa ga nisu uspjeli dobiti. Ni Selma u ovom slučaju ništa nije željela komentirati. Kazala je jedino kako je takve situacije ne zanimaju, da je posvećena nastupima kojih ovog ljeta ima jako puno, svojoj porodici...

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook