TRI VELIKE LJUBAVI SLAVNE GLUMICE

Ljubavna priča Nede Arnerić: Nisam shvatala što se svi zgražavaju... Spas sam pronašla u samo jednom muškarcu

ŽENA iN19.08.17, 14:16h

Ljubavna priča Nede Arnerić: Nisam shvatala što se svi zgražavaju... Spas sam pronašla u samo jednom muškarcu
Njen život, pored glume, obilježile su i velike ljubavi. Svakako najveća od njih je i njen sadašnji suprug, doktor Milorad Mešterović, sa kojim je u braku tri i po decenije

 

Proslavljena srpska glumica Neda Arnerić rođena je 1953. godine u Knjaževcu. Zbog ogromnog talenta koji je pokazala i nagrada koje je osvojila može se sa sigurnošću reći da je i jedna od zapaženijih jugoslovenskih umjetnica.
 

Njen život, pored glume, obilježile su i velike ljubavi. Svakako najveća od njih je i njen sadašnji suprug, doktor Milorad Mešterović, sa kojim je u braku tri i po decenije, piše Blic.rs.


- On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam sretna što smo izgurali zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo danas najveći prijatelji - iskreno je jednom prilikom istakla glumica za hrvatski "Telegram".


Prije njega bila je u braku sa dvije poznate ličnosti, a zbog jednog muškarca su se mnogi zgražavali pa čak i njena majka. O kojem proslavljenom umjetniku je riječ, saznajte OVDJE.

 

neda-arneric-2


Neda nikada nije krila da je često imala problema i sa depresijom, ali najbolji lijek za to joj je, kako kaže, uvek bio njen sadašnji partner.


- Iako sam sklona depresiji, i ona prođe. Zatvorim se u kuću, ni sa kim ne komuniciram i iščupam se, uz pomoć supruga s kojim sam 35 godina - naglašava poznata glumica.

 

(Blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook