'MGallery by Sofitel'

Otvorenje luksuznog hotelskog resorta u Tarčinu do kraja godine: Evo šta će sve nuditi

Hronika18.08.17, 13:48h

Otvorenje luksuznog hotelskog resorta u Tarčinu do kraja godine: Evo šta će sve nuditi
Resort će biti unikatan jer nudi kombinaciju luksuzne hotelske usluge, prema najsavremenijim internacionalnim standardima najveće evropske grupacije hotela u Evropi i zdravog, sadržajnog boravka u prirodi

 

Izgradnja luksuznog resorta "MGallery by Sofitel" u Tarčinu ide planiranom dinamikom. U toku su radovi na hotelu vrijednom 18 miliona KM te na vanjskoj infrastrukturi. Vile su već završene, a otvorenje se očekuje do kraja godine.      

 

Resort smješten na 85.000 m2 u prirodnoj oazi u Tarčinu kod Sarajeva, nudit će 55 hotelskih soba i devet vila sa baštama, otvoreni bar u borovoj šumi, igralište za djecu, ekskluzivni wellness & fitness centar sa bazenom, sadržaje za rekreaciju i sport na otvorenom, kao i konferencijske kapacitete namijenjene poslovnoj klijenteli.

 

Generalna menadžerica "MGallery by Sofitela" Anca Cristea kaže da će resort biti unikatan jer nudi kombinaciju luksuzne hotelske usluge, prema najsavremenijim internacionalnim standardima najveće evropske grupacije hotela u Evropi i zdravog, sadržajnog boravka u prirodi, saopćeno je iz "Tarčin Forest Resort & Spa - MGallery by Sofitel".  

 

- Naš resort je prirodna oaza koja je tako osmišljena i locirana da može odgovoriti na najrazličitije potrebe naših budućih gostiju. S obzirom na blizinu bh. prijestonice, može biti destinacija za kratke i spontane odmore od stresne svakodnevnice u gradu te poslovne i korporativne skupove - dodala je Cristea.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook