OSJETLJIVA NA IME TARIK

Hana Hadžiavdagić poručila mladom SDA-ovcu: Tariče, sine, promijeni ime, jer sramotiš divne istoimene muškarce...

Showbizz18.08.17, 09:53h

Hana Hadžiavdagić poručila mladom SDA-ovcu: Tariče, sine, promijeni ime, jer sramotiš divne istoimene muškarce...
Dodatni povod za svoj gnjev popularna voditeljica imala je i u činjenici da se njen suprug također zove Tarik te joj je ovo muško ime posebno drago

Hana Hadžiavdagić-Tabaković, uvijek aktivna na društvenim mrežama, nije propustila priliku da se "obračuna" sa mladim SDA kadrom Tarikom Dautovićem, koji je juče potpalio bh. javnost izjavom da Titovu ulicu u Sarajevu treba preimenovati u ulicu Alije Izetbegovića, jer "ne treba da nosi ime tog zločinca i diktatora".


Dodatni povod za svoj gnjev popularna voditeljica imala je i u činjenici da se njen suprug također zove Tarik te joj je ovo muško ime posebno drago.


Stoga je u svom kratkom, ali oštrom FB komentaru mladom SDA-ovcu poručila:   


"Inače ime #Tarik nose obrazovani, šarmantni, duhoviti muškarci, oni koji ne žive u zatucanim okovima mahale potplaćeni onima koji su na vlasti..., ali uvijek postoji izuzetak.


Tariče, sine balavče, promijeni ime jer sramotiš ostale divne istoimene muškarce koje poznajem i ostavi nam druga Tita na miru. Ne ide ti to tvoje #UImeAllaha i ovako kratka pamet!


Druže Tito mi ti se i dalje kunemo da sa tvoga puta ne skrećemo i ispričavamo se što nam omladina ima ovakve pojedince!", poručila je Hana.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook