navalite

Ovo su TE namirnice pomoću kojih ćete konačno skinuti kilograme!

Lifestyle14.08.17, 19:26h

Ovo su TE namirnice pomoću kojih ćete konačno skinuti kilograme!
Mi ćemo stoga ovog puta okrenuti priču i reći vam nešto što možda znate i sami, ali sigurni smo - ne radite baš puno po tom pitanju

 

ŽELITE li biti fit, imati divnu liniju i dobro zdravlje, nemojte jesti ovo ili ono. Je li vam već dozlogrdilo da vam stalno netko nešto brani? 

 

Mi ćemo stoga ovog puta okrenuti priču i reći vam nešto što možda znate i sami, ali sigurni smo - ne radite baš puno po tom pitanju. 

 

Pričamo o vlaknima koje velika većina ljudi, čak i oni koji silno brinu o svom zdravlju, ne jedu u dovoljnoj količini. Što je zapravo prilično čudno, jer se zna da su vlakna itekako potrebna da nam se organizam pravodobno čisti i čuva liniju. 

 

"Vlakna su zapravo najbliže čarobnoj formuli mršavljenja, kaže Keri Gans, R. D., autorica knjige Small Change Diet, ali nažalost, većina nas ne konzumira ni upola toliko vlakana koliko bi trebali. 

 

Ona nam otkriva i koliko je to u prosjeku: "Prosječna žena trebala bi dnevno pojesti između 25 do 30 grama vlakana, a to odgovara količini od sedam jabuka, 12 šalica brokule ili sedam i pol šalica zobene kaše."

 

Vjerujete li još uvijek da stvarno ne jedete dovoljno vlakana? Ili da vam ta vlakna ne trebaju jer vas voće zapravo ne zasiti, moramo naglasiti kako je voće tek dio asortimana zdravih, prirodnih vlakana.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook