VIDEO/ UZ SPECIJALNU CIJENU TOČENOG PIVA

Sarajevsko After Film: Večeras Elemental & Disko Gripa vs. Džemo Brown, a u ponedjeljak psychedelic trance

Zabava12.08.17, 17:50h

Sarajevsko After Film: Večeras Elemental & Disko Gripa vs. Džemo Brown, a u ponedjeljak psychedelic trance
Sarajevsko, ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala, pokrovitelj je serije koncerata Sarajevsko After Film koji se od 11. do 17. augusta održavaju u sarajevskom Domu mladih. Sarajevsko na koncertima Sarajevsko After Film časti svoje ljubitelje, pa je cijena točenog piva 0,3l 2 KM

 

Sarajevsko After Film u nedjelju, 13. avgusta, ugostit će bend Elemental čiji su hitovi jedinstveni spoj rap muzike i funk-a, soula i rocka. Bend je od 1998. godine izdao sedam albuma i dobitnik je brojnih muzičkih nagrada. 



Predgrupa je Disko Gripa, koja priprema poseban nastup sa dodatnim funk elementom u vidu alter ega Džeme Brauna. Očekuju vas disco, funk i plesna muzika i garantovano dobro raspoloženje. Koncert počinje u 22.00, a karte po cijeni od 5 KM mogu se kupiti na web stranici i prodajnim mjestima kupikartu.ba. 


Ponedjeljak, 14. august, je Sarajevsko After Film-u  Psych del Monday na kojem će nastupiti Weedran, DaMzaH i Tilawa Project. 


Weedran je jedan od pionira psychedelic trance-a u Sarajevu i BiH. Svoj prvi kontakt sa psychedelic trance-om imao je 1997. godine a već 1999. godine počinje da se bavi DJing-om. DaMzah, DJ iz Banjaluke, kojeg smatraju za jednog od pionira psytrance muzike i kulture u Bosni i Hercegovini, elektronskom muzikom se bavi više od 20 godina, a Tilawa Project, kojeg čine Reid Crnovšanin i Mirza Mudjanović iz Sarajeva je dobro poznat psytrance fanovima u BiH, a naročito publici u Sarajevu, koja već zna da ih uz ovo ime očekuju energični ritmovi progresivnog i melodičnog psytrance zvuka. 


Ovaj koncert počinje u ponoć, a karte po cijeni od 5 KM mogu se kupiti na web stranici i prodajnim mjestima kupikartu.ba.


Sarajevsko, ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala, pokrovitelj je serije koncerata  Sarajevsko After Film koji se od 11. do 17. augusta održavaju  u sarajevskom Domu mladih. Sarajevsko na koncertima Sarajevsko After Film časti svoje ljubitelje, pa je cijena točenog piva 0,3l 2 KM.  

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook