FOTO/ ZA ONE KOJI NE MARE ZA SFF, A VOLE DOBRU ZABAVU

Nije samo u Sarajevu ludilo: Pogledajte kako 'gori' na jezeru Modrac kada nastupa sjajni Italijan DJ Alex Gaudino

Zabava12.08.17, 15:55h

Nije samo u Sarajevu ludilo: Pogledajte kako 'gori' na jezeru Modrac kada nastupa sjajni Italijan  DJ Alex Gaudino
Prava ludnica je nastala sa prvim taktovima svjetskog hita „Destination Calabria“ i kada se pojavio Alex Gaudino. On je još jednom pokazao zašto ga zovu na sve strane i zašto je i dalje jedan od najboljih i DJ-a ali i majstora za dobru zabavu

 

 


Sinoć je na jezeru Modrac, na molu restorana, Robinzon na najbolji način obilježio svojih 20 godina rada - partyijem za pamćenje sa sjajnim Alexom Gaudinom.


ROBINZON BIRTHDAY PARTY opravdao je sva očekivanja, a ekipa DJ-a sa Stanom Taylorom, Rochom i Eduyem je do ranih jutarnjih sati držala sve „rasplesane“ na Modracu. 


Ipak prava ludnica je nastala sa prvim taktovima svjetskog hita „Destination Calabria“ i kada se pojavio Alex Gaudino. On je još jednom pokazao zašto ga zovu na sve strane i zašto je i dalje jedan od najboljih i DJ-a ali i majstora za dobru zabavu. 


Stapajući u jednom miksu stare i aktuelne hitove napravio je pravu „ludnicu“ na Modracu.


Naravno, kakav bi to bio rođendan bez vatrometa, pa je tako bilo i ove godine, sa zanimljivom inovacijom „vatrometa sa zemlje“.


Ovim eventom „spuštena je zavjesa“ na party dešavanja na molu restorana Robinzon za ovu kalendarsku godinu, ali već stižu najave nove zabave za ljeto 2018 godine.


Kompletnu foto galeriju sa ovog eventa možete pogledati OVDJE.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook