hgss zaprimio poziv oko ponoći

Prebačen u Mostar: Na Čvrsnici se teško povrijedio češki državljanin

Hronika12.08.17, 10:40h

Prebačen u Mostar: Na Čvrsnici se teško povrijedio češki državljanin
Obaviješten je MUP HNŽ-a i Hitna pomoć

 

Iz Hercegovačke gorske službe spašavanja (HGSS) zaprimljen je poziv oko 23, 44 sata kako je na planini Čvrsnici, na lokalitetu Grabovice u mjestu Zli Potok, teško povrijeđen državljanin Češke, priopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

 

Obaviješten je MUP HNŽ-a i Hitna pomoć. Spasilačka služba je na terenu, stigli su do unesrećenog, a u tijeku je pomoć i  priprema za transport  unesrećenog do mjesta gdje ga može preuzeti Hitna pomoć, kako bi ga pripremili  i prevezli  za transport  helikopterom Oružanih snaga BiH  do  bolnice "Dr.Safet Mujić" u Mostaru.

 

Na području Mostara u posljednja 24 sata zabilježeno je 5 požara u kojima je gorilo nisko raslinje, te smeće i automobilske gume. Na području Čapljine zabilježena su 4 požara u kojima je gorila trava, nisko raslinje i smeće, a u Trebižatu je gorila šuma.

 

 U Neumu se zapalio osobni automobil pri čemu nije bilo ozlijeđenih.

 

 U posljednja 24 sata registrirano je 11 kaznenih dijela i to:  1 teška krađa, 5 krađa,  2 oštećenje tuđe stvari i  3 kaznena djela koje se vodi pod ostalo.

 

 Registrirano je u 6 slučajeva  narušavanje javnog reda i mira, te 6 prometnih nezgoda u kojima su 2 osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

 

(Fena/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook