foto/ noćni život u sarajevu tokom sff-a

Ne propustite provod u My Faceu: Zabavljat će vas Rada Manojlović, Dejan Matić, Goca Tržan...

Zabava10.08.17, 15:57h

Ne propustite provod u My Faceu: Zabavljat će vas Rada Manojlović, Dejan Matić, Goca Tržan...
Muzičke zvijezde i zvučna imena iz regije bit će svakako garant najboljeg provoda u gradu u My Faceu tokom SFF-a. Festivalsku sezonu koncerata u petak 11. avgusta otvorit će Rada Manojlović

 

Noćni život u prijestonici BiH tokom trajanja najiščekivanijeg događaja u godini, Sarajevo Film Festivala, bit će izuzetno bogat. Klub My Face na Vilsonovom šetalištu, koji je odavno postao omiljeno okupljalište Sarajlija, ali i stranih gostiju, tokom SFF-a tradicionalno za vjerne posjetioce priprema poseban muzički program i cjelovečernju bogatu zabavu.


Muzičke zvijezde i zvučna imena iz regije bit će svakako garant najboljeg provoda u gradu u My Faceu tokom SFF-a. Festivalsku sezonu koncerata u petak 11. avgusta otvorit će Rada Manojlović. “Željo moja”, “Burma”, “Zaigraj”, “Produži mi život”, “Niko i neko”, “Nigdje k’o u Bosni”, “Ne zameri”, “Golubica”, samo su neki od hitova Dejana Matića koje će publika imati priliku čuti na sceni My Facea narednog dana, u subotu 12. avgusta.

 

rada-manojlovic-2


U srijedu, 16. avgusta, atmosferu u ovom klubu podgrijaće seksepilne „Ministarke“.Od kada su se pojavile na muzičkoj sceni izazivaju veliku pažnju javnosti, naročito muške publike, a za njihov nastup se uvijek traži karta više. Mlada zvijezda “Granda” Aleksandra Prijović nedavno je objavila dva atraktivna spota i debitantski album, a publici u Sarajevu nove pjesme predstavit će na nastupu u klubu My Face u petak, 18. avgusta. Popularna Goca Tržan, eksplozivna i uvijek oštra na jeziku i stihovima, kao šlag na tortu koncertom u subotu, 19. avgusta, označit će završetak festivalske sezone koncerata u My Faceu-u. 

 

dejan-matic


- Ove godine ponudili smo šarolik program, tako da će sigurno svi naći nešto za sebe. Već sada veći dio mjesta za Radu Manojloviću, Dejana Matića, „Ministarke“ i Aleksandru Prijović već je rezervisano i sigurno da će My Face biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Zbog toga ako želite da budete dio nezaboravnog provoda u najboljem klubu u Sarajevu morate požuriti – kažu iz menadžmenta My Facea. 

aleksandra-prijovic

 

(DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook