kraj nakon deset godina

Šta je presudilo trećem braku ruskog milijardera Romana Abramoviča?

Showbizz08.08.17, 18:06h

Šta je presudilo trećem braku ruskog milijardera Romana Abramoviča?
Braku, koji je trajao deset godina, došao je kraj, a svi se pitaju - je li razlog rastave nova ljepotica, ali i koliko će lijepa Ruskinja, zbog koje je ostavio svoju drugu suprugu, u brakorazvodnoj parnici uzeti bogatašu

 

Vijest da se ruski oligarh Roman Abramovič razvodi od treće supruge Daše Žukove proširila se internetom u samo nekoliko sati.

 

Braku, koji je trajao deset godina, došao je kraj, a svi se pitaju - je li razlog rastave nova ljepotica, ali i koliko će lijepa Ruskinja, zbog koje je ostavio svoju drugu suprugu, u brakorazvodnoj parnici uzeti bogatašu.


Bivši prvi čovjek Formule 1, Bernie Ecclestone, nakon razvoda od Slavice Ecclestone, svojoj je bivšoj supruzi ostavio oko 750 milijuna funti.

 

Do danas, to je najskuplja brakorazvodna parnica u povijesti, a svi se pitaju hoće li uskoro bivšoj supruzi Romana Abramoviča, Daši Žukovoj uspjeti nadmašiti taj iznos.

 

Prema mišljenju stručnjaka za brakorazvodne parnice, ukoliko ne postoji predbračni ugovor i posebna stavka u njemu, te ako će se cijela parnica odigrati u Rusiji, Daša Žukova će dobiti lijepu svotu, no ne toliko koliko je dobila Slavica Ecclestone. No, ako se odluče razvesti u Velikoj Britaniji, mogla bi dobiti puno više, s obzirom da su u braku bili 10 godina te zajedno imaju dvoje djece.

 

Ipak, i taj iznos neće zasigurno biti polovica njegova bogatstva, budući da ga on nije stekao tijekom njihova braka, već je bio bogat kada su se upoznali.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook