Reakcija na fotografije koje kruže internetom

Žestok odgovor Hane Hadžiavdagić: Oprostite mi što sam prirodno 'Opet Najljepša'!

Showbizz08.08.17, 15:37h

Žestok odgovor Hane Hadžiavdagić: Oprostite mi što sam prirodno 'Opet Najljepša'!
Da, j**e vas i moja ljubav s teretanom i vježbanjem, j**e vas moja uspješnost kako privatno tako poslovno, odbrusila je Hana

 

O estetskim zahvatima na tijelu Hane Hadživdagić Tabaković raspravljali su mediji, pislao  se na forumima,a ona je sada odlučila da stavi tačku na razne priče. U svom stilu i žestoko, napisala je na društvenim mrežema komentar o estetskim zhavatima i dušebrižnicima objasnila šta je sve radila na svom tijelu.

 

-Da konačno kvazi novinarima i onima koji u neispunjenosti vlastitih života komentiraju one koji žive svaki dan kao da je posljednji začepim gubicu jednom zauvijek. Slike koje šerate već mjesecima osobno JA sam poslala medijima kada sam stavila aparatić 2013, osobno JA autorizirala i rekla AMEN na svaku fotografiju. Ako je kod nas grijeh ispraviti zube onda mi je jasno što je pola Bosne krezavo ukljućujući i pola kvazi novinara. Operirala sam grudi prije 12  godina, uradila prije 3 mjeseca permanent obrva i to je sve, oprostite mi što sam prirodno Opet Najljepša pa vas to j**e već godinama. Da, j**e vas i moja ljubav s teretanom i vježbanjem, j**e vas moja uspješnost kako privatno tako poslovno, j***m vas svakako u svakom pogledu. Maksuz selam-poručila je Hana.

 

(Expressmag.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook