Vjerovali ili ne

Amerikanci zamolili Kate Middleton da više ne rađa, a kad čujete razlog...

Lifestyle03.08.17, 18:43h

Amerikanci zamolili Kate Middleton da više ne rađa, a kad čujete razlog...
Zato biste vi, kao predstavnici svog naroda, trebali biti toliko obzirni...

 

Ovo će možda biti nešto najčudnije što ćete danas pročitati, ali, istina je: Amerikanci su javno zamolili princa Williama i njegovu suprugu, vojvotkinju od Cambridgea, da stanu na dvoje djece.

 

Možda mislite da je to zbog nekih ideala, jer imaju dvoje, curicu i dječaka, ali razlog je ipak drugačiji.

 

Kate i Williamu upućeno je otvoreno pismo od strane američke organizacije Having Kids, pismo u cijelosti možete pročitati ovdje, a u njemu stoji:

 

"Vaša nedavna rasprava o još jednoj bebi rasplamsala je pitanja o održivosti i pravednosti. Velike obitelji nisu održive. To pokazuju mnoga istraživanja... To, i činjenica da planiranje obitelji ima najviše potencijala za ublažavanje klimatskih promjena u svijetu. Morate biti svjesni da će i budućnost vaše zemlje biti definirana utjecajem klimatskih promjena, koje su vas već načele".

 

Zato biste vi, kao predstavnici svog naroda, trebali biti toliko obzirni i stati na dvoje djece, jer ako bi svaka majka poželjela i treće, zamislite koliko bi to novih "usta" bilo rođeno.

 

U nastavku objašnjenja ovog stava piše i ovo: "Iako su princ George i princeza Charlotte "zaštićeni" od pitanja zaštite okoliša i siromaštva, isto se ne može reći i za drugu djecu širom svijeta. Umjesto da imaju troje ili više djece, obitelji bi trebale odustati od većeg broja djece, tako da svaka duša na svijetu dobije istu šansu za normalan život.

 

Molimo vas stoga da razmotrite naš apel, jer je vaš utjecaj jako važan. Ne samo u vašoj zemlji", stoji u pismu.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook