Bh. teniser zaljubljen do ušiju

Damir Džumhur sreću našao uz Dejanu: Iako je tek početak veze, osjećamo kao da se znamo čitav život!

Nedjeljni magazin27.07.17, 10:48h

Damir Džumhur sreću našao uz Dejanu: Iako je tek početak veze, osjećamo kao da se znamo čitav život!
Gdje god bili i šta god radili, trudimo se da se još više zbližimo. Kada može, prati me na turnire i pruža mi ogromnu podršku, a ja to znam da cijenim

 

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur nedavno se vratio iz Londona s prestižnog teniskog turnira Wimbledon i više nego zadovoljan svojom igrom. Iako je nakon povratka trebao uslijediti zasluženi odmor, Damir je odlučio da samo nekoliko dana provede u Budvi, dok će ostatak ljetne pauze posvetiti treniranju za predstojeće turnire. Osim o karijeri, životu u Beogradu, Damir je za magazin Azra govorio i o ljubavi s beogradskom manekenkom Dejanom Živković.

 

U medijima je proteklih dana mnogo pisano o Vašoj vezi s beogradskom manekenkom Dejanom Živković. Možete li nam otkriti kako ste se upoznali?

 

– Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja u Beogradu i poslije toga smo se dugo vremena intezivno dopisivali. Nakon nekoliko susreta i mnogo dopisivanja uspio sam da je osvojim. Zaista uživamo i jako smo sretni.

 

Šta mislite da Vas je privuklo jedno drugom?

 

– Mislim da smo se privukli najviše zbog sličnosti. Vodimo slične živote, ja kao sportist, a ona kao model. Oboje radimo ono što najviše volimo, a opet pronalazimo vremena za one do kojih nam je najviše stalo. Već u prvim razgovorima se moglo vidjeti da imamo mnogo toga zajedničkog i da smo „legli“ jedno drugom. Iako je tek početak veze, osjećamo kao da se znamo čitav život.

 

 Čime Vas je Dejana najviše očarala?

 

– Prije svega me privukla njena ljepota i elegancija, a zatim njen stil, jedinstvenost i iskrenost u svemu.

 

 Kako najradije provodite vrijeme kada ste zajedno?

 

– Pokušavamo da uživamo u svakom trenutku kada smo zajedno. Gdje god bili i šta god radili, trudimo se da se još više zbližimo. Kada može, prati me na turnire i pruža mi ogromnu podršku, a ja to znam da cijenim.

 

Kompletan intervju pročitajte u magazinu Azra.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook