VIDEO/ POKAZAO KOLIKO JE FLEKSIBILAN

Edo Maajka kakvog još niste vidjeli: U trikou i tajicama u šumici kraj Zagreba...

Showbizz24.07.17, 12:57h

Edo Maajka kakvog još niste vidjeli: U trikou i tajicama u šumici kraj Zagreba...
Popularni reper uskočio je u triko i tajice te je pokazao koliko je fleksibilan i savitljiv kad je riječ o položajima joge. Zahvaljujući učiteljicama iz OmYoge Zagreb, u novom spotu postao je pravi majstor za nju

 

 

Nakon preseljenja iz Tel Aviva u Hrvatsku jedan od najpoznatijih repera s ovih prostora ponovo se aktivirao, na radost svojih fanova. Okupio je novi odličan bend, priprema album, nastupa širom regije, a nedavno je snimio i videospot u kojem se pokazao u sasvim novom svjetlu, piše Tportal.


S velikim entuzijazmom Edo Maajka marljivo stvara nove pjesme koje će se naći na njegovom novom uratku pa se tako pjesmama 'No pasaran', 'Ne mogu disati', 'Dolazim' i 'Odlazim' pridružila i četvrta, 'Od sutra'. Za tu je pjesmu snimio jedan od svojih najzahtjevnijih spotova.


Popularni reper uskočio je u triko i tajice te je pokazao koliko je fleksibilan i savitljiv kad je riječ o položajima joge. Zahvaljujući učiteljicama iz OmYoge Zagreb, u novom spotu postao je pravi majstor za nju.


- Trajalo je to puna dva dana u šumi pored Zagreba. Većinu vremena proveo sam svezanih ruku ili nogu, a često i ruku i nogu konopom, majstorskim čvorovima Velimira Grgića. Stoga sada imam i polukaskaderskih iskustava. S ekipom Pulsar produkcije napravio sam nekoliko posljednjih videa i mislim da je ovo najbolji video te scenarij koje smo do sada uspjeli snimiti, izjavio je reper.


Novi Edin album trebao bi biti objavljen najesen. Do tada ljeto koristi za nastupe 28. jula u Tuzli, 29. jula na Braču, 11. avgusta u Zadru i 17. avgusta u Novoj Gradišci.

 

 

(Tportal/DEPO PORTAL/BNIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook