Biznismen neće da živi s pjevačicom

Luka otkačio Natašu: Nisam papučar, neću na Dedinje!

Showbizz21.07.17, 17:10h

Luka otkačio Natašu: Nisam papučar, neću na Dedinje!
Pjevačica je nedavno odlučila da promijeni sav namještaj u svom domu na Dedinju, o čemu je Kurir pisao, kako je više ništa ne bi podsjećalo na bivšeg muža Ljubu Jovanovića. Luka ju je podržao u tome

 

Bekvalčeva insistira da se Lazukić doseli u njen stan na Dedinju, ali on to smatra kao uvredu za muškarca

 

Luka Lazukić, novi dečko Nataše Bekvalac, ne želi da se preseli u njen dom na beogradskom Dedinju iako, kako Kurir saznaje, pjevačica već neko vrijeme pokušava da ga nagovori na to!

 

- Nataša i Luka odlično funkcionišu, lijepo im je kad su zajedno i ona bi voljela da se on doseli u njen stan, u kojem od 2014. živi sa kćerkom Hanom. Ali problem je u tome što se njemu ta ideja uopšte ne dopada. On Natu mnogo voli i ispunjava joj sve želje, bez nje ne može da zamisli nijedan dan, ali nema namjeru da se preseli kod nje. Luka je ozbiljan čovjek, uspješan biznismen, a ne bebisiter ili papučar - kaže Lukin prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

 

On dodaje da Luka sebi nikad ne bi dozvolio da živi kod djevojke.

 

- To bi značilo da je on žensko i da se udao. On ni sa jednom djevojkom sa kojom se zabavljao nije to uradio, pa neće ni sad s Natašom. Kad je o tome riječ, on je pravi Balkanac. Kad bude došlo do toga, mislim da će se Nata preseliti kod njega jer je ona ipak razumna žena - završava Lukin drugar.

 

Inače, pjevačica je nedavno odlučila da promijeni sav namještaj u svom domu na Dedinju, o čemu je Kurir pisao, kako je više ništa ne bi podsjećalo na bivšeg muža Ljubu Jovanovića. Luka ju je podržao u tome. Štaviše, obećao joj je da će sve zajedno opremiti. Zajedno će birati namještaj i praviti raspored. Koliko će to uticati da on promjeni odluku i doseli se kod nje, ostaje nam da vidimo.

 

Kupuje stan u komšiluku


Luka Lazukić ne želi da živi u stanu svoje djevojke, ali zato uveliko razgleda nekretnine u pjevačicinom komšiluku na Dedinju.

 

- Luka je situiran. On voli da ulaže u biznis i u nekretnine, a pošto mu veza sa Natom odlično ide, riješio je da svoju dragu iznenadi i da kupi stan u njenom komšiluku kako bi joj bio blizu. Nataša to još ne zna, a i on planira da joj to saopšti tek kada sve bude bilo gotovo - tvrdi Lukin prijatelj.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook