FOTO/ SPAS OD PAKLENIH VRUĆINA

Ljetna čarolija na Panonskim jezerima u Tuzli: Od sada i veliki suncobrani na obali za dodatni užitak

Zabava20.07.17, 15:28h

Ljetna čarolija na Panonskim jezerima u Tuzli: Od sada i veliki suncobrani na obali za dodatni užitak
- NLB suncobrani će pružati hlad posjetiocima kompleksa „Pannonica“, sigurno, baš kao što i NLB Banka svojim klijentima pruža sigurnost i širok spektar svojih finansijskih usluga, oiručuju iz ove banke

 

Još jedna u nizu aktivnosti u segmentu društveno odgovornog poslovanja  NLB Banke je ovaj put usmjerena na promociju turizma i kulturnog naslijeđa u BiH. Naime, biser grada Tuzla, Panonska jezera, u ovim toplim, sunčanim danima, krasiće suncobrani, koje je Pannonici poklonila NLB Banka. 

 

nlb-panonika-2


- NLB Banka je uvijek bila posvećena razvoju lokalne zajednice, a Panonska jezera su veoma bitan segment,  kako u gradu Tuzla, tako i na području Tuzlanskog kantona i šire regije, čemu svjedoče i brojni posjetitelji iz BiH i susjednih zemalja. Briga za klijente je osnovna poslovna filozofija Banke koju prenosimo i na ostale aspekte našeg djelovanja. NLB suncobrani će pružati hlad posjetiocima kompleksa „Pannonica“, sigurno, baš kao što i NLB Banka svojim klijentima pruža sigurnost i širok spektar svojih finansijskih usluga. I dalje ćemo biti orijentirani ka našim klijentima, te nastaviti aktivno podržavati projekte koji potiču stvaranje boljeg i ljepšeg ambijenta za sve segmente društvene zajednice u kojoj poslujemo – istakla je Lidija Žigić, direktor NLB Banke d.d., Sarajevo. 

 

nlb-panonika-3


Slana jezera koja su jedinstvena turistička atrakcija u Evropi, svake godine privuku brojne goste, kako iz BiH, tako i iz inostranstva. 


Pored promocije rekreativno-zdravstvenog turizma, ovaj kompleks nudi posjetiocima i obilazak arheološkog parka neolitsko-sojeničkog naselja, kao i brojne druge zabavno-sportske sadržaje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook