Strava u SAD-u

Manijak ubio pokćerku i snimio seksualni odnos s njenim truplom: Porota je za šest minuta donijela presudu

Hronika20.07.17, 10:11h

Manijak ubio pokćerku i snimio seksualni odnos s njenim truplom: Porota je za šest minuta donijela presudu
Nekrofil je nedavno snimio video u zatvorskoj ćeliji u Pennsylvaniji, u kojem se obraća sudu kako bi osporio zahtjev za razvodom koji je podnijela njegova supruga, Jessicina majka

 

Gregory Graf (55) osuđen je u 2014. na doživotni zatvor nakon što je ubio svoju 33-godišnju pokćerku Jessicu Padgett, a zatim snimio seksualni odnos s njenim truplom.
 
Nekrofil je nedavno snimio video u zatvorskoj ćeliji u Pennsylvaniji, u kojem se obraća sudu kako bi osporio zahtjev za razvodom koji je podnijela njegova supruga, Jessicina majka. Izjavio je kako se ne slaže s dogovorom da će dobiti samo 25 posto zajedničke imovine.
 
Grafov advokat Jack McMahon je u februaru izjavio da je njegov klijent zadovoljan dogovorom, ali ubica tvrdi da ga je McMahon "napustio" i nije mu dao tačne informacije o razvodu.
 
"Ne znam što se događa. Ja nisam pravna osoba", rekao je Graf, a njegov advokat je nakon toga izjavio da ne zna zašto nije zadovoljan dogovorom.
 
Porota je u 2014. pogledala snimku bolesnog napada na mrtvo tijelo pokćerke i trebalo im je samo šest minuta da donesu presudu. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook