foto/ odmah su osjetili hemiju

Adriana Lima ljubi turskog književnika: Ko je sretnik?

Showbizz13.07.17, 15:19h

Adriana Lima ljubi turskog književnika: Ko je sretnik?
Jasno kako su svi pomislili da se radi o pomirenju poznatog para, ipak, od toga nije bilo ništa jer je Adrianino srce zarobio turski književnik Metin Hara

 

Victorijin anđeo i top model Adriana Lima na trenutak je prevarila javnost kada se uputila na odmor s bivšim suprugom Markom Jarićem i dvije kćeri u Crnu Goru.

 

Jasno kako su svi pomislili da se radi o pomirenju poznatog para, ipak, od toga nije bilo ništa jer je Adrianino srce zarobio turski književnik Metin Hara.


Hara i Lima odnedavno su u ljubavnoj vezi i to je razlog zbog kojeg je ljepotica, odmah nakon odmora u Crnoj Gori, pohitala u Tursku.

 

adriana-lima-metin


Sam Metin turskim je medijima potvrdio da se radi o velikoj ljubavi između njega i Lime pa se ni ne trude sakriti od znatiženjnih paparazza. Adriana je 2. jula viđena na aerodromu u Los Angelesu s njegovom knjigom u rukama. On je nakon toga rekao, ‘Upoznali smo se u Istanbulu 11. juna, odmah smo osjetili hemiju, ali još se upoznajemo’.


Sada je svima koji su se ponadali da kako se Lima vraća u zagrljaj Jarića jasno da od toga nema ništa. Adriana i Metin izgledaju uistinu zaljubljeno pa su čak otvorili i zajednički instagram profil.

 

adriana-lima-metin-instagram

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook