RODITELJSKA PAŽNJA/ TRIP: Ta sjajna putovanja II

Ana i Šeherzada u igri zavođenja folk zvijezde Mikija

Mediji07.07.17, 16:37h

Ana i Šeherzada u igri zavođenja folk zvijezde Mikija
Pogledajte vrući insert iz druge epizode TV/web serije "TRIP: Ta sjajna putovanja" koja se emitira na programu BHRT-a u nedelju (21h), ali i na DEPO TV/Zona u okviru DEPO Portala. Gledaj i dijeli dalje!

 

Miki, pjevač narodne muzike, dolazi u hotel  kako bi odradio tezgu gdje treba da zabavalja igrače jednog fudbalskog tima. U hotelu je i zgodna Ana, koja ga zavodi. Ali tu je Šeherzada koja to isto radi. Miki misli da je to zbog njegove rastuće slave, ali je u pitanju potpuni nesporazum.

 

Gledajte prvi insert iz druge epizode TV/web serije "TRIP: Ta sjajna putovanja" koja će se emitirati na programu BHRT-a u nedjelju, 21h. Čitavu seriju možete pratiti i na DEPO TV/Zona u okviru DEPO Portala. 

 

 

 O ovome video isječku Ana (Anica Kovačević) i Šeherzada (Jasmina Gutošić) zavode zvijezdu folk muzike Mikija (Nedim Malkočević). 

 

trip11

 
 Seriju realizira vrhunska producentska ekipa, a u glavnim ulogama naći će se brojni glumci iz BiH i čitavog regiona. Uloge u prve dvije epizode tumače: Vanesa Glođo, Zlatan Zuhrić Zuhra, Anica Kovačević, Nedim Malkočević, Nenad Tomić, Damir Mahmutović i dr.

 
Ideja za seriju pripada autorskom timu DEPO Sarajevo, dok je pisac scenarija za prve dvije epizode Kemal Bašić.
 
 
Serija nastaje po ideji Jasmina Durakovića, dok su Izvršni producenti projekta partneri iz Tuzle - Nedim Malkočević i Mustafa Sušić, direktor fotografije je Amer Beganović, kostimogram je Andrea Šarac, scenografija Hari Ejubović, a za make-up je bila zadužena Zumra Softić. Producent serijala je Angelina Albijanić-Duraković

 
Glavni partneri projekta su bh. privredne kompanije - Kovan EKOline iz Gračanice i Bony d.o.o. iz Tuzle sa brendom Vitalis sokovi, što predstavlja još jedan primjer dobre saradnje između domaće produkcije i domaćih privrednika.


 
 Prve dvije epizode serijala snimane su u hotelu Royal Tuzla i  u Wellness centru Ahmedić u Lukavcu, a planirano je da se nakon snimanja po gradovima i mjestima u BiH, nove priče snimaju i u čitavom regionu.


 
(DEPO PORTAL/ak)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook