Video / Kakav zaokret

Šta se događa s bračnim parom Trump: Sve su iznenadili nježnim gestama

Lifestyle07.07.17, 09:30h

Šta se događa s bračnim parom Trump: Sve su iznenadili nježnim gestama
Otkako se sa sinom Barronom preselila u Bijelu kuću, Melania Trump, čini se, promijenila je i obrazac ponašanja

 


Američka prva dama Melania Trump vratila se u Europu, i to kako bi pratila svog supruga Donalda Trumpa na njegovom novom službenom putu u Poljsku i Njemačku.

 

Naravno, u prvom planu, kao i obično, bio je njezin modni izričaj, koji je ponovno dobio sve pohvale, no ono što je zanimljivije od mode ovog puta, njezino je obraćanje javnosti Poljske kako bi najavila govor svog supruga. To se u ovih nekoliko mjeseci, koliko je Trump na vlasti, još nije dogodilo, a osim toga čini se kako su i njihovi bračni problemi nestali. Ili su barem trenutno maknuti na stranu.

 

Svi su primjetili kako, otkako se sa sinom Barronom, preselila u Bijelu kuću, Melania sve češće pojavljuje uz svog supruga te je napokon u potpunosti preuzela svoju ulogu Prve dame. Dolaskom u Varšavu, Melania Trump prvo je, u društvu poljske prve dame Agate Kornhauser-Duda, posjetila Znanstveni centar Copernicus, a potom je održala govor uoči suprugova predstavljanja poljskoj javnosti.


U svom govoru dala je jasno do znanja kako nitko na ovom svijetu ne bi trebao živjeti u strahu, a zanimljivo je kako je za njega dobila mnogobrojne pohvale u medijima, budući da niti u jednom trenutku nije pogledala u papir i pročitala s njega, te da je bila vrlo elokventna i graciozna u prekrasnoj haljini s naramenicama brenda Delpozo.

 

- Još jednom vam hvala na ovoj divnoj dobrodošlici u prekrasnoj zemlji, hvala na gostoprimstvu, nećemo ga nikada zaboraviti. Sada mi je čast najaviti vam svog supruga, predsjednika SAD-a.

 

Predajući mjesto za govornicom svog suprugu, Melania i Donald poljubili su se, a ona se potom i nasmijala, što nije već dugo. Sve je iznenadio i sam Trump, koji je prvi puta u javnosti svojoj supruzi uputio neke lijepe riječi: 'SAD ima brojne sjajne diplomate, ali nema boljeg veleposlanika naše zemlje od naše divne prve dame. Hvala ti Melania, ovo je bilo prekrasno!'

 

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook