Pjevačica baš ne gubi vrijeme

Treća sreća: Nataša Bekvalac se udaje za Luku Lazukića!

Showbizz03.07.17, 09:00h

Treća sreća: Nataša Bekvalac se udaje za Luku Lazukića!
Bekvalac i njen dečko Luka Lazukić pričali su o vjenčanju, a prvi korak je početak zajedničkog života i njegovo upoznavanje s pjevačicinim kumom Draganom Brajovićem Brajom

 

Nataša Bekvalac riješila je da treći put stane na ludi kamen. Iako se prije samo četiri mjeseca razvela od drugog muža, direktora Pionirskog grada Ljube Jovanovića, pjevačica nije izgubila vjeru u brak. Ona je s novim dečkom Lukom Lazukićem razgovarala o tome da zasnuju porodicu, a prvi korak ka tome je početak njihovog zajedničkog života.

 

Kako Kurir saznaje, Novosađanka je povukla još jedan važan potez, pa je nedavno dečka upoznala s Draganom Brajovićem Brajom, krštenim kumom kćerke Hane.

 

Pravi muškarac

 

- Braja je Natašin veliki prijatelj i mnogo joj znači njegovo mišljenje. Pošto je shvatila da je Lazukić pravi muškarac za nju, s kojim planira brak, željela je da ih upozna. Dugo mu je pričala o Luki i prepričavala njihove doživljaje s putovanja, ali plašila se da ih upozna sve dok nije bila potpuno sigurna u svoja osjećanja. Prošle nedjelje pozvala je kompozitora i dogovorila se s njim za večeru. Našli su se u jednom beogradskom restoranu i satima razgovarali. Braji se Luka odmah dopao jer je prijatan, prirodan i opušten. On je sretan kad je njegova kuma zadovoljna i emotivno ispunjena - priča izvor Kurira i dodaje da je Lazukić drugi muškarac koga je pjevačica predstavila kumu.

 

- Nata se uvijek ustručavala od Braje jer ga veoma cijeni i poštuje, pa ga nije upoznavala sa svojim brojnim momcima koje je imala do sada. Jedini muškarac koji je zaslužio taj status bio je njen bivši suprug Danilo Ikodinović, a sada i Luka Lazukić. Kao što je Braja jednom izjavio, Vladu Vuksanovića i Ljubu Jovanovića nije poznavao - završava izvor Kurira.

 

Provod do jutra

 

Pozvali smo Brajovića za komentar i on je potvrdio naša saznanja.

 

- Super mi je Luka. Dvaput smo moja supruga i ja išli s njima na večeru. Baš smo oba puta zaglavili, bili smo posljednji gosti u lokalu, tako da možete pretpostaviti kako smo se proveli. Ponio sam sve najljepše utiske o Luki. Video sam koliko je Nataša zadovoljna i sretna. To se vidi na njoj, ne može da sakrije - kaže kompozitor, a na pitanje da li je Luka konačno pravi čovjek za nju, Braja se složio:

 

- Pomalo sam vidovit, ali toliko nisam zato što je Nataša specifična, a ja bih volio da jeste.

 

Nataša je ostala pri odluci da ne komentariše privatni život.


Dva propala braka

 

Nataša je prije veze s Lukom Lazukićem imala dva braka. U julu 2006. udala se za Danila Ikodinovića, s kojim je dobila kćerku Hanu. Razveli su se poslije šest godina braka. Drugi put se vjenčala s nekadašnjim rukometašem Partizana Ljubom Jovanovićem. Oni su sklopili brak u tajnosti u januaru 2015. godine, a razvela se u februaru ove godine. S njim nema djece.
 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook