Čuveni neženja i slavni reditelj staje na ludi kamen

Mazel tov: Quentin Tarantino zaprosio dvije decenije mlađu pjevačicu

Showbizz02.07.17, 18:59h

Mazel tov: Quentin Tarantino zaprosio dvije decenije mlađu pjevačicu
Quentin Tarantino prvi put staje pred oltar sa dvije decenije mlađom pjevačicom


Čuveni neženja i slavni reditelj Quentin Tarantino mogao bi uskoro da stane na ludi kamen!

 

Naime, pedesetčetvorogodišnji reditelj nedavno je zaprosio 21 godinu mlađu izraelsku pjevačicu Daniellu Pick, a vijest o vjeridbi koju su prenijeli brojni izraelski mediji objavljena je na Tarantinovom Facebooku.

 

-Istina je. Veoma smo sretni i uzbuđeni – izjavila je Tarantinova djevojka izraelskim medijima na glasine o vjeridbi.

 

Prema medijskim napisima, Tarantino je zaprosio pjevačicu u Los Angelesu, a kako se saznaje Daniella je kćerka poznatog izraelskog muzičara Svike Picka.

 

Tarantino i Daniella prvi put su se sreli još 2006. godine kada su brzo okončali kratku romansu. Tri godine kasnije reditelj je u jednom intervjuu priznao da je upoznao osobu sa kojom vidi svoju budućnost, ali da je vezi došao kraj jer u tom trenutku još nije bio spreman da se veže. Tada je još bio u fazi kada je privatni život žrtvovao za karijeru.

 

– Kada radim na filmu, ne radim ništa drugo. Nemam ženu, nemam dijete, ništa mi ne stoji na putu. Može biti i smak svijeta, nije me briga. To je moj život – govorio je donedavno.

 

Ljubavnu pauzu prekinuli su prošlog ljeta i od tada se ne odvajaju jedno od drugog. Po svemu sudeći Tarantino bi uskoro mogao da stane pred oltar, a reditelj “Petparačkih priča”, “Kill Billa”, “Od sumraka do zore”, “Ulični psi”, “Đangova osveta” planira i profesionalnu penziju pošto dovrši još dva filma na kojima radi.

 

(Gloria.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook