Jay Z otkrio porodične tajne

Moja mama je lezbejka, a Solange me u liftu izudarala jer sam varao Beyonce

Showbizz01.07.17, 20:25h

Moja mama je lezbejka, a Solange me u liftu izudarala jer sam varao Beyonce
Osim o 'Smile', priča se i o naslovnoj pjesmi u kojoj Jay Z priznaje da je varao Beyonce

 

Beyonce i Jay Z gotovo nikad u medijima ne pričaju o svom privatnom životu. No, reper se na svom novom albumu '4:44' osvrnuo na nekoliko glasina koje su pratile njega i njegovu porodicu.

 

- Mama je imala četvero djece, ali je lezbejka. Tako dugo se trebala prevarati i glumiti, repa Jay Z (47) u pjesmi 'Smile' na novom albumu '4:44'.

 

O seksualnosti njegove majke Glorije Carter već se dugo šuškalo. Jay Z je u pjesmi objasnio i da se njegova mama, zbog borbe s predrasudama, okrenula i ovisnostima.

 

- Meni nije važno voliš li njega ili nju. Samo te želim vidjeti kako se smiješ kroz svu mržnju - glasi jedan stih u pjesmi.

 

beyonce-jay-z

 

Iako je Jay Z, kao i mnogi reperi, imao homofobne ispade u pjesmama na početku karijere, kasnije je bio jedan od prvih slavnih repera koji se otvoreno borio za prava LGBT osoba.

 

Osim o 'Smile', priča se i o naslovnoj pjesmi u kojoj Jay Z priznaje da je varao Beyonce (35), što je ona natuknula u svojoj pjesmi 'Sorry'. Osvrnuo se i na incident u liftu, kada ga je Beyonceina sestra Solange bijesno udarala.

 

- Izazivao sam Solange, a znao sam da je sve što trebam učiniti priznati da sam u krivu. Skoro sam završio kao Eric Benet i izgubio najbolju curu na svijetu - repa Beyonceing suprug u pjesmi 'Kill Jay Z'. Eric Benet je bio u braku s Halle Berry sve dok je nije prevario.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook