Intervenisala i hitna pomoć

U dizajnerovom stanu pronađena droga za silovanje: Uhapšen stilista Jelene Karleuše, Nataše Bekvalac i supruge Željke Joksimovića

Showbizz01.07.17, 11:42h

U dizajnerovom stanu pronađena droga za silovanje: Uhapšen stilista Jelene Karleuše, Nataše Bekvalac i supruge Željke Joksimovića
Ljekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu

 

Darko Kostić, poznati srbijanski dizajner, priveden je zbog posjedovanja droge.

 

Nezvanično, Kostić je priveden jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemijska oznaka GHB.

 

Darku je, u prošli petak iznenada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a ljekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu.

 

Kako piše Blic, Hitnu pomoć je pozvao Darkov prijatelj, koji se zatekao na licu mjesta, jer je dizajner u jednom trenutku izgubio svijest.

 

Inače, GHB, poznatiji kao droga za silovanje, spada u kategoriju depresora nervnog sistema. Nema boju i miris pa ga je lako ubaciti u piće potencijalne žrtve. Drugi nazivi za GHB su i tečni ekstazi i droga za silovanje. Dejstvo droge za silovanje najčešće počinje nakon 10 do 20 minuta, a efekti traju i do nekoliko sati.

 

Darko Kostić je poznati srpski dizajner, njegov stil je bajkovit, a kreacije unikatne. Prvi put se pojavio na Beogradskoj sedmici mode 1999. godine, i od tada je stalni učesnik na ovoj manifestaciji. Poznat je i po saradnji sa estradnim ličnostima, te je dugi niz godina stilizovao Jelenu Karleušu, Natašu Bekvalac, a kreirao je i vjenčanicu za Jovanu Joksimović.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook