FOTO/ Prošla kroz 'najtežu operaciju dosad'

Reality zvijezda zbog estetskog zahvata izvadila rebra: Kad vidite taj struk i tu stražnjicu, ostat ćete bez teksta

Lifestyle30.06.17, 18:33h

Reality zvijezda zbog estetskog zahvata izvadila rebra: Kad vidite taj struk i tu stražnjicu, ostat ćete bez teksta
Sad izgleda zaista bizarno, ali čini se da je zadovoljna obavljenim poslom jer je nedugo nakon operacije medijima rekla da ne žali zbog operacije

 

Njemačka reality zvijezda i samoprozvana DJ-ica, Sophia Wollersheim, postala je poznatija po svojim bizarnim estetskim zahvatima nego po karijernim uspjesima, piše The Sun.

 

Starleta koja si je uzela umjetničko ime Sophia Vegas, već je bila na povećanju grudi na veličinu 70K, a uredila je i nos za što su joj trebale čak četiri operacije.

 

Najnovijim zahvatima "popravila" si je struk i stražnjicu. U kalifornijskoj klinici prošla kroz "najtežu operaciju dosad", ali nije otkrila što su joj tačno napravili.

 

sophia-vegas

 

Sophia sad ima minijaturan struk i ogromnu stražnjicu, a njemački mediji nagađaju da si je izvadila pokoje rebro i ugradila implantate u stražnjicu.

 

sophia-vegas-1

 

Sad izgleda zaista bizarno, ali čini se da je zadovoljna obavljenim poslom jer je nedugo nakon operacije medijima rekla da ne žali zbog operacije.

 

"Još sam uvijek ista osoba", dodala je.

 

Njen bivši suprug, Bert Wollersheim od kojeg se razvela prošle godine, nakon šest godina braka, ostao je šokiran njenim novim izgledom.

 

"Kad smo bili zajedno znao sam ju zafrkavati da ima struk kao kanister za benzin. Osjećam se krivim jer sam ju potakao da si ovo učini", rekao je on i dodao da "ovako nešto nije u skladu s anatomijom ljudskog tijela". 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook