VIDEO/ Iz policijskog vozila nije izašao živ

Ekskluzivni snimak posljednjih trenutaka Đorđa Lazarevskog: U jednom trenutku policija uzima šipke...

Hronika28.06.17, 21:19h

Ekskluzivni snimak posljednjih trenutaka Đorđa Lazarevskog: U jednom trenutku policija uzima šipke...
Portal Avaz.ba objavljuje ekskluzivni snimak na kojem se vide posljednji trenuci života Đorđa Lazarevskog

 


Smrt Đorđa Lazarevskog u policijskoj marici nakon njegovog hapšenja na tehno-partiju u zeničkom naselju Smetovi, još uvijek nije u potpunosti rasvijetljena.  


Naime, Lazarevski je tokom partija izazvao incident kada se popeo na vozilo hitne pomoći i počeo da ga demolira. Razbijao je, urlao, skakao...Dok nije došla policija. 


Lazarevski je potom uhapšen, stavljen u policijsku maricu koja ga je trebala prevesti do policijske stanicu u Zenicu. Tamo nije stigao živ. Na putu do stanice Lazarevski je pod još nerazjašnjenim okolnostima preminuo.


Prvi preliminarni rezultati obdukcije pokazali su da na tijelu nije imao povrede koje bi bile uzrok smrti. Sumnja se da je uzrok smrti vezan uz određene narkotičke supstance koje je vjerovatno uzimao. Da li je bilo policijskog nasilja, nije utvrđeno.


Kako saznaje Avaz, Lazarevski je tokom partija, još prije ovoga, napravio drugi, manji incident. On je na partiju bio sa društvom, a iz nepoznatih razloga potukao se s jednom od svojih prijatelja, te mu izbio zub. Nakon toga nastaje drama.


Portal Avaz.ba objavljuje ekskluzivni snimak na kojem se vide posljednji trenuci života Đorđa Lazarevskog, a nastavak teksta možete čitati OVDJE.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook