Od 20. do 22. jula

Jedanaest bendova na ovogodišnjem Sarajevo Beer Festivalu

DEPO CLUBBING27.06.17, 18:03h

Jedanaest bendova na ovogodišnjem Sarajevo Beer Festivalu
Jednodnevne ulaznice će biti u prodaji od 28. juna na blagajni BKC-a

 

Najveći festival dobre muzike i piva u BiH - Sarajevo Beer Festival bit će održan od 20. do 22. jula na poznatoj lokaciji parkinga Zetra, a tokom tri dana predstavit će se jedanaest bendova.

 

Ljubiteljima dobre zabave i ovaj put se nudi odličan provod uz mnogobroje pivske brendove i koncerte prestižnih muzičkih izvođača iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije/USA i Holandije.

 

Kao i predhodne godine na festivalskom tlu će se u prodaji naći i premium brendovi piva. Također, posjetioci će biti u prilici da probaju neke od domaćih craft pivskih brendova.

 

Organizatori u suradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo i ovaj put provode društveno-odgovornu akciju "Ako si pio, ne vozi", a MUP KS će osiguravati događaj.

 

Festivalske ulaznice po promo cijeni mogu se kupiti na ekupon.ba.

 

Jednodnevne ulaznice će biti u prodaji od 28. juna na blagajni BKC-a.

 

Program Sarajevo beer festivala donosi bogat sadržaj te će tako u četvrtak, 20. jula nastupiti Let 3, Kawasaki 3P Dejan Petrović&Big bend, u petak 21. jula Edo Maajka, St. Louis band, Majke i Projekt rakija, a u subotu 22. jula Helem nejse, Whoo See, Perpetuum Mobile i Kiril Džajkovski, saopćeno je iz Sarajevo Beer Festivala.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook