Pronašli je u šumi na području Šekovića

Policajac spriječio 31-godišnju ženu da izvrši samoubistvo vješanjem

Hronika27.06.17, 10:22h

Policajac spriječio 31-godišnju ženu da izvrši samoubistvo vješanjem
Iskazanom prisebnošću u kritičnom momentu, te brzom i efikasnom reakcijom policijskog službenika i osobe S.M., uspjeli su da presjeku konopac i da djevojku spriječe u namjeri da sebi oduzme život, saopćeno je danas iz Policijske uprave Zvornik

 

Policijski službenik Policijske stanice Šekovići jučer je u mjestu Odžaci, u općini Šekovići, brzom i efikasnom reakcijom, spriječio tridesetjednogodišnju ženu u namjeri da izvrši samoubistvo vješanjem.

 

Tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenik je došao do saznanja da se tridesetjednogodišnja žena udaljila od kuće, u mjestu Odžaci, te da se uputila u obližnju šumu noseći konopac s namjerom da izvrši samoubistvo vješanjem.

 

S osobom S.M. odmah je krenuo za tridesetjednogodišnjakinjom, koju su zatekli u šumi nedaleko od mjesta stanovanja, sa konopcem oko vrata, pokušavajući da izvrši samoubistvo vješanjem.

 

- Iskazanom prisebnošću u kritičnom momentu, te brzom i efikasnom reakcijom policijskog službenika i osobe S.M., uspjeli su da presjeku konopac i da djevojku spriječe u namjeri da sebi oduzme život - saopćeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

 

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio da se izvrši uviđaj kao i da se djevojka uputi na ljekarski pregled.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook