novi detalji drame u zenici

Poznat identitet preminulog u policijskoj marici: Đorđe Lazarevski od ranije poznat sarajevskim snagama reda...

Hronika26.06.17, 17:46h

Poznat identitet preminulog u policijskoj marici: Đorđe Lazarevski od ranije poznat sarajevskim snagama reda...
Naime, mladić koji je preminuo, prvobitno je bio na techno-partiju koji se održavao u zaničkom naselju Smetovi. Nakon toga se popeo na vozilo Hitne pomoći i uništavao ga, da bi po pozivu intervenirali i policijski službenici

 

Nakon što je jutros u policijskom autu preminula jedna osoba uhapšena zbog divljanja odnosno uništavanja vozila Hitne pomoći u Zenici, cure detalji o dramatičnom slučaju- piše Avaz.

 

Naime, mladić koji je preminuo, prvobitno je bio na techno-partiju koji se održavao u zaničkom naselju Smetovi. Nakon toga se popeo na vozilo Hitne pomoći i uništavao ga, da bi po pozivu intervenirali i policijski službenici.

 

Kako saznaje Avaz, radi se o Đorđetu Lazarevskom iz Sarajeva. On se prilikom hapšenja opirao a tokom vožnje mu je pozlilo te se onesvijestio, nakon čega više nije dolazio sebi.

 

dorde-lazarevski

 

Iako još uvijek nema zvaničnog nalaza koji bi pokazao od čega je preminuo Lazarevski, kako nezvanično saznaje Avaz, on je vjerovatno koristio  određene zabranjene substance, najvjerovatnije tablete, koje su mu uslijed straha zbog hapšenja uzrokovale povišen pritisak zbog čega mu je srce prestalo kucati. Ipak, do okončanja obdukcije, koja je već naređena, nema zvaničnih podataka o uzroku smrti.

 

Inače, Lazarevski je od ranije poznat sarajevskoj policiji. Privođen je zbog pljački i razbojništava, pucnjava, nasilničkog ponašanja...

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/MR)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook