U prekidu saobraćaj na putu M-17

Dvije osobe teško povrijeđene u naselju Golubinja kod Žepča

Hronika24.06.17, 14:09h

Dvije osobe teško povrijeđene u naselju Golubinja kod Žepča
Dvije osobe iz putničkog automobila su odmah nakon nesreće prebačene na Odjel za urgentnu medicinu zeničke bolnice, a prema prvim infomacijama jedna teško povrijeđena osoba je smještena na Odjel za intenzivnu njegu


 

Saobraćaj na magistralnom putu M-17, u dijelu kojim prolazi kroz naselje Golubinja kod Žepča, bio je u prekidu više od sat vremena zbog saobraćajne nezgode u kojoj su teške tjelesne povrede zadobile dvije osobe i smještene su na liječenje na odjel Kantonalne bolnice u Zenici.

 

U nezgodi su sudjelovala dva teretna vozila marke "man", kojim su upravljali Dž.H. iz Gračanice i Dž.L. iz Rogatice, jedno kombi vozilo kojim je upravljao vozač A.A. iz Tuzle, i putnički automobil  marke "ford".

 

Dvije osobe iz putničkog automobila su odmah nakon nesreće prebačene na Odjel za urgentnu medicinu zeničke bolnice, a prema prvim infomacijama jedna teško povrijeđena osoba je smještena na Odjel za intenzivnu njegu.

 

Nakon završetka uviđajnih radnji saobraćaj se na mjestu nezgode odvija usporeno i jednom saobraćajnom trakom, jer jedno teretno vozilo i dalje se nalazi na putu i zbog težeg oštećenja nije u voznom stanju.

 

Istražne radnje vezane za ovu saobraćajnu nezgodu su u toku.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook