vječna želja jačeg spola

Najčešće fantazije koje muškarci potajno priželjkuju u krevetu

DEPO PLUS18.06.17, 17:57h

Najčešće fantazije koje muškarci potajno priželjkuju u krevetu
Mnogi misle kako se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje što želi od njega u tom trenutku

 


Ako ste mislili da su muškarci potpuno iskrenI kada je u pitanju seks, prevarili ste se. I oni imaju tajne želje, ali neke od njih skrivaju od svojih partnerica- piše Zadovoljna.hr.


1. "Prljavi" govor


Izgovaranje seksi fraza tijekom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno razbuktati njihovu maštu i seksualnu želju. Mnogi misle kako se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje što želi od njega u tom trenutku. Doznajte i koje seksualne fantazije žene žele isprobati, ali srame se to priznati.

 

2. Scena iz filma za odrasle


Istraživanja su pokazala da muškarci puno više gledaju filmove za odrasle, a često u njima traže i poticaj za vruće igrice u vlastitom seksualnom životu. Rijetki od njih priznat će da bi ponekad rado "odglumili" neku od scena zato što im je neugodno priznati da su se inspirirali filmovima za odrasle. Provjerite koje bi tri scene iz filmova za odrasle žene rado isprobale.

 

3. Vi sami u "akciji"

 

U anketi jedne poznate web stranice za upoznavanje partnera muškarci su priznali kako obožavaju gledati svoje partnerice dok se one samozadovoljavaju. Ima nešto iznimno uzbudljivo u tom promatranju žene tijekom tih trenutaka. Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog spoznaje da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje tijelo i ne srami se vlastitog zadovoljstva.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

******************************************

Gledaj novu domaću igranu TV seriju "TRIP: Ta sjajna putovanja" na DEPO TV!

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook