STOTINE ŽENA PROTIV ODLUKE SUDA I MILANA POPOVIĆA

Uplakana Severina dirnuta podrškom: Bog vas blagoslovio, čitam ovo i plačem!

Showbizz16.06.17, 15:05h

Uplakana Severina dirnuta podrškom: Bog vas blagoslovio, čitam ovo i plačem!
Moramo joj dati podršku. Pa kako bi nama bilo da ovo prolazimo!? I ne samo majke, neka se uključe svi, molim vas shareajte! - poručila je violončelistica Ana Rucner, pozivajući i majke i očeve da daju podršku Severini

"Onaj što sprečava majku biti majkom, na dušu navlači si propast. U majku ne diraj, nećeš pobijediti." - napisala je pjevačica Nika Antolos na Facebook stranici "I ja sam majka", koju je pokrenula violončelistica Ana Rucner kako bi izrazila podršku splitskoj pjevačici u njezinoj borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom koju upravo prolazi s bivšim partnerom Milanom Popovićem, te potakla žene i majke da Severini budu vjetar u leđa u njezinom vjerojatno najtežem životnom razdoblju.


Kako je pisala i Slobodna Dalmacija, po privremenoj mjeri koju je donijela Verica Nikić, sutkinja Općinskoga građanskog suda u Zagrebu, Milan Popović do daljnjega sa sinom može provoditi veći dio, 60 posto vremena.


Po toj će sudskoj mjeri malodobni sin Severine Kojić i Milana Popovića i u srpnju i kolovozu provesti po tri tjedna s ocem, a već sada živu u ritmu - tjedan dana kod majke, tjedan kod oca. Teško je i zamisliti koje sve emotivne turbulencije prolazi 5,5 - godišnji dječak koji je do jučer živio na majčinoj adresi.


Ana Rucner je, pozivajući i majke i očeve da daju podršku Severini, navela sljedeće:


"Cure, podržimo zajedno našu Severinu! Ubacujte u grupu sve majke koje žele podržati ovu ljubav! Ne možemo dopustiti da nas razdvajaju! Bilo bi super da svaka od vas na svom profilu stavi sliku sa Severinom ili sa svojim djetetomi hastag #ijasammajka. Moramo joj dati podršku. Pa kako bi nama bilo da ovo prolazimo!? I ne samo majke, neka se uključe svi, molim vas shareajte! Pozz Ana Rucner”.


Mame, među kojima i mnoge poznate, poput pjevačica Žanamari Perčić, Zorice Andrijašević, Marine Tomašević i drugih, smjesta su reagirale i uključile se u izražavanje stava da je veza djeteta i majke predragocjena.


Zadarska pjevačica Marina Tomaševićć iznijela je čak ideju da se organizira i koncert u svrhu promocanja ovog stava i podrške Severini te uz fotografiju s kćeri navela:


"Ja i moj anđelak Paula, koju sam podigla sama, bez oca, koja je danas sretna majka predivnog sina. I ja sam pjevala i putovala, a ona danas tvrdi da je njena mama najbolja mama na svijetu. Majku nitko ne može zamjeniti".

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook