Prva izjava buduće premijerke Srbije

Brnabić: Srbiju ćemo uvesti u red modernih država, radiću pošteno i sa ljubavlju

Front16.06.17, 09:42h

Brnabić: Srbiju ćemo uvesti u red modernih država, radiću pošteno i sa ljubavlju
Ona je rekla da je prihvatila kandidaturu koju je dobila od predsjednika Srbije i da kreće da radi na ekspozeu i sastavljanju Vlade

 

“Želim da zahvalim Predsjedniku na ukazanom ogromnom povjerenju da vodim Vladu Srbije i nastavim reforme sa nesmanjenom posvećenošću i snagom”, rekla je Ana Brnabić u prvoj izjavi za javnost nakon što je predsjednik Srbije predložio za mandatara.

 

Ona je istakla da je čast služiti svojoj zemlji.

 

“Ja ću, ukoliko me Skupština izglasa, Vladu voditi posvećeno i odgovorno, a svoj posao ću raditi pošteno i sa ljubavlju. Svjesna sam odgovornosti koju preuzimam jer treba da naslijedim pravog lidera, kao i obaveza prema građanima koji očekuju da rezultate rada Vlade osete kroz bolji kvalitet života”, istakla je Brnabić u izajvi dostavljenoj Tanjugu.

 

Ona je rekla da je prihvatila kandidaturu koju je dobila od Predsjednika Srbije i da kreće da radi na ekspozeu i sastavljanju Vlade.

 

“Važno je da se rad na projektima nastavi i ja sutra svakako idem u Vrnjačku Banju u ranije dogovorenu posjetu. Idem da provjerim kako funkcioniše sistem kojim smo povezali podatke šest državnih institucija koji omogućava da država bude servis gradana”, istakla je Brnabić.

 

Ona je ocijenila da je to važan, reformski, kako je rekla, revolucionaran projekat za Srbiju i ona će sa timom u Vladi Srbije i svim državnim institucijama nastaviti da radi na reformisanju državne uprave.

 

“Započeti poslovi moraju da se završavaju, a ja sam posljednjih mjeseci posvećeno radila na tome da Srbiju uvedemo u red modernih država u kojima državna uprava radi efikasno i u funkciji gradana.

 

Lično ću se angažovati da svi zajedno radimo na ciljevima koji su veći i važniji od svih nas pojedinaćno”, poručila je Brnabić.

 

(Nedeljnik.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook