zvijezde su optimistične

Ova tri horoskopska znaka očekuje najljepša ljubavna romansa do kraja mjeseca!

Zabava07.06.17, 11:41h

Ova tri horoskopska znaka očekuje najljepša ljubavna romansa do kraja mjeseca!
Na samom početku ovog mjeseca ćete osjetiti neku posebnu energiju i bit ćete apsolutno neodoljivi suprotnom polu


Pogledajte da li ste na spisku onih koji će jun 2017. pamtiti po ljubavi!



Bik


Bikovi nećete morati da čekate kraj juna kako bi se njihova ljubavna situacija poboljšala. Na samom početku ovog mjeseca ćete osjetiti neku posebnu energiju i bit ćete apsolutno neodoljivi suprotnom polu. Dovoljno je da se prepustite trenutnim osjećanjima i uživate u pažnji koju dobijate i što je najbolje moći ćete konačno da se upustite u vezu poslije dužeg vremena samovanja. Ako ste zauzeti uživat ćete u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom, ali ne preterujte s flertom sa strane. Možete narušiti idealan odnos.

 

Škorpija


Osim odličnog provoda u društvu, Škorpijama je zagarantovan uspjeh na polju ljubavi. Vodit će vas strast i nevjerovatna energija i bit ćete gotovo nezaustavljivi. Jedino što može poremetiti dobro raspoloženje je i osoba iz prošlosti koja želi još jednu priliku. Imajte u vidu da će vam se možda javiti osoba iz prošlosti koju dugo niste čuli ili vidjeli i željet će još jednu priliku. Ako je to ono što stvarno želite, prepustite se osjećanjima i pustite da nadvladaju razum.

 


Ribe


Od početka godine pa sve do sada vas prati neka sretna zvijezda koja vam polako otvara puteve. Konačno će ona zasijati u punom sjaju i dovesti vam u život osobu koju nikada nećete zaboraviti. Da li ćete odlučiti da sa njom ostvarite prijateljstvo ili nešto više, to je već na vama. U svakom slučaju ovog juna vam se otvaraju sva polja, pa ako želite da konačno sredite svoju ljubavnu situaciju na bilo koji način, ovo je idealno vrijeme da to učinite. Sve je na vama.

 

(Cosmopolitan.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook